Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Divoký Silvester: Za polhodinu sa vyspala s bývalým aj terajším frajerom, toto je dôsledok

Holly to ťahala s bývalým aj terajším Zobraziť galériu (3)
Holly to ťahala s bývalým aj terajším (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Dvaja bývalí najlepší kamaráti vykopali vojnovú sekeru, pretože sa bijú o to, kto je otec dieťaťa ich súčasnej, resp. bývalej priateľky. Tá sa s obidvomi vyspala počas jednej noci, pričom sa im podarilo splodiť potomka. Aký koniec má tento bizarný príbeh?

Koniec roka 2014 mal pre Holly pikantnú príchuť. Silvestrovskú noc totiž strávila so svojím súčasným partnerom Andym aj bývalým frajerom Scottom. S Andym sa stretla v krčme, odtiaľ okolo jednej hodiny ráno išla ku Scottovi, vyspala sa s ním a utekala opäť za Andym, s ktorým mala tiež pohlavný styk. Všetko sa to vraj udialo v priebehu len tridsiatich minút. 

Andy zostal poriadne zaskočený
Zobraziť galériu (3)
Andy zostal poriadne zaskočený  (Zdroj: ITV)

Scott si myslel, že dieťa je jeho
Zobraziť galériu (3)
Scott si myslel, že dieťa je jeho  (Zdroj: ITV)

Lenže osud chcel, že mladá žena otehotnela. Scott si bol istý, že on je otec, čo ale Holly popierala. Trojica sa stretla v televíznej šou Jeremyho Kylea, ktorú vysiela britská televízia ITV. Jeremy nazval nevernicu Holly samoľúbou a arogantnou, no ona sa hájila tým, že len vracala úder. "Andyho som začala podvádzať preto, lebo som zistila, že ma tiež podvádza," priznala. 

 

Priateľku podozrieval z nevery: Nachystal pascu a strápnil ju s FOTO pred celým svetom

DNA testy ukázali, že otcom je Andy. Faktom ostáva, že by s Holly mali spolu začať dobre vychádzať minimálne kvôli svojej ročnej dcére Emily. Dvojica využila pomoc poradcu Grahama Staniera a udobrila sa. Ktovie, na ako dlho.

Viac o téme: Nevera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu