Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO V deň 30. narodenín vážila takmer 300 kilogramov: Začala ma zabíjať vlastná závislosť

Nikki Webster
Nikki Webster (Zdroj: Profimedia/TLC)

LOS ANGELES - So svojím mohutným telom sa sotva zmestila do sprchovacieho kúta a ranná hygiena pre ňu bola veľmi vysiľujúca. Mladá žena sa teda rozhodla navštíviť lekára a výsledok na seba nenechal dlho čakať.

Aby mohla podstúpiť bypass žalúdka, musela Nikki Webster pomocou diéty zhodiť 22 kilogramov. Nikki vzala záchranu svojho života veľmi vážne a počas troch mesiacov schudla 50 kilogramov. Vďaka operácii a silnej vôli sa počas roka dostala na váhu 200 kíl a verí, že za ďalší rok bude ešte o polovicu ľahšia.

Obézna Patty (51) vážila až 320 kíl: Od smrti ju zachránilo jediné správne rozhodnutie!

Každé ráno vstávala 300-kilogramová Nikki demotivovaná. Už po pár krokoch bola neuveriteľne vyčerpaná, nehovoriac o tom, že sa nedokázala zmestiť ani do sprchy. „Moje telo je také bolestivé, neznášam ho,“ posťažovala sa Nikki, pre ktorú sa jedlo stalo zničujúcou závislosťou.

„Keď vstanem z postele, neviem sa dočkať, kedy už začnem jesť,“ prezradila o sebe žena, ktorej ochotní rodičia zakaždým pripravili pokrm, o ktorý ich požiadala. Jedlo jej dokonca donášali čo najbližšie k izbe, aby sa nemusela namáhať. Na to však Nikki dopláca enormnou obezitou, ktorá jej bráni žiť zdravý život.

Viac o téme: ObezitaNikki Webster
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu