Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najhoršia matka pochádza z Číny: VIDEO Za zlé známky dcéru takmer potrestala smrťou!

Táto matka je možno tou najhoršou.
Táto matka je možno tou najhoršou. (Zdroj: YouTube)

KANTON - Ženu na nasledujúcom videu možno nazvať najhoršou matkou vôbec. Krutá Číňanka sa totiž rozhodla potrestať svoju dcéru za zlé výsledky v škole veľmi drsným spôsobom. Okoloidúcim v čínskej provincii Kuang-tung sa podarilo všetko zachytiť na video, ktoré okamžite zverejnili na sociálnych sieťach. Pozrite si, čo vyviedla táto matka vlastnému dieťaťu.

Matka, ktorej zrejme došla trpezlivosť, sa rozhodla hodiť svoju dcéru do rieky. Okoloidúcemu svedkovi, pánovi Weiovi, povedala, že jej dcéra sa ju snaží svojimi zlými akademickými výsledkami priviesť do hrobu. Kričala na ostatných, či vedia, aké ťažké je vychovávať dieťa a pýtala sa ich, čo by robili, keby boli na jej mieste, ako informovala čínska webstránka people.cn.

Dospievajúce dievča žena držala nad vodou, zatiaľ čo sa ostatní prizerali. Dlhé vlasy dievčaťa už viseli vo vode. Nakoniec ju hodila do vody, potom ju vytiahla a premočenú nechala sedieť na múriku, kde na ňu ďalej kričala. Potom, našťastie, odišli bez toho, že by sa dievčaťu niečo vážne stalo. Aj keď sa to nezdá, uprostred rieky je silný prúd, v ktorom sa mohla dievčina utopiť.

Viac o téme: Virálne videoZlá matkaProblémy v školeZlé známky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu