Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kamera na cintoríne narazila na čosi strašidelné: Kreatúra za náhrobným kameňom

Čo to je?
Čo to je? (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Cintoríny vo všeobecnosti nevyvolávajú v ľuďoch príjemné pocity a po množstve hororov, ktoré sa odohrávali práve nich, by sa naň niektorí ľudia nevydali po zotmení za nič na svete. Nasledujúce video sa síce udialo za bieleho dňa, ale nie je o nič menej strašidelné.

Zo spánku ženu vyrušil čudesný výkrik: Keď vyšla von, našla v tráve ležať monštrum na FOTO

Pod videom zverejneným na YouTube sa uvádza, že záznam bol natočený presne pred desiatimi rokmi, ale ten, kto to urobil, si všimol "stvorenie" až po rokoch, keď si ho pozeral spätne. Kamera pomaly kĺže po náhrobných kameňoch na cintoríne obklopenom stromami. Po chvíli sa zastaví a autor sa pýta: "Videli ste to?!

Záznam prehrá znova a červená šípka ukazuje na groteskného humanoida, ktorý vykúka spoza jedného z náhrobkov. Napokon, aby bolo každému jasné, o čo ide, tvorca videa priblíži obraz o 500 percent a spomalí ho. Divák si tak môže pozrieť rozostrenú zeleno-sivú kreatúru. Video končí otázkou: "Čo je to?"

Zo záberov nie je jasné, kde bolo natočené, ale mnoho ľudí ho už zdieľalo. Niektorí z nich si samozrejme myslia, že ide o podvod. Zdá sa im podozrivé, že niekto práve vtedy natáčal na cintoríne. Iní to však považujú za veľmi zaujímavý záznam a dokonca to podľa nich môže byť dôkaz o existencii mimozemšťanov, prípadne démonov.

Video sa na internete objavilo už pred rokmi, ale pravidelne ho zvyknú užívatelia "recyklovať" a považovať za novinku.

Viac o téme: Cintorín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu