Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Po rande zažila šok: Laura (28) ho odmietla, on napísal esemesku a chcel niečo, čo sa nedá pochopiť

Lauren Crouchová
Lauren Crouchová (Zdroj: Tumblr)

LONDÝN - Obrovské rozčarovanie zažila mladá Britka po tom, ako jej nevyšlo rande s istým mladíkom. Nie preto, že to medzi nimi nezaiskrilo, ale kvôli tomu, čo jej nápadník potom napísal do esemesky. Keď si to prečítate, budete jej nechuť určite zdieľať aj vy.

Dvadsaťosemročná Lauren Crouchová je nezadaná, no zato odušu randí. A o príbehy zo schôdzok sa vždy rada podelí na svojom blogu No Bad Dates, Just Good Stories (Žiadne zlé rande, len pekné príbehy). Jej nedávna skúsenosť ale medzi tie krajšie rozhodne nepatrí.

 

Alex bombardoval slečnu, s ktorou bol na rande, esemeskami: Odpísala po roku, ale čo!

Párik sa stretol na zastávke a odtiaľ vyrazil do kaviarne, pretože Laurin spoločník nepije. Po zhruba dvadsiatich minútach nudného bľabotania mladík pozval Lauren k sebe domov na večeru. Ona to však slušne odmietla a rozlúčili sa. Neskôr si dvojica vymenila zopár sms správ, pričom konverzácia sa poriadne zvrtla. Muž totiž veľmi ješitne reagoval na to, keď mu dievčina vysvetlila, že nemá o neho záujem. Vypýtal si od nej späť 3,50 libry (cca päť eur), ktoré minul, keď ju pozval na kávu. A takto prebiehala ich debata:

ON: Ahoj, rád som ťa videl. Stretneme sa ešte?

ONA: Prepáč, že tak neskoro odpisujem. Áno, bolo to fajn, ale nie som si istá, či je medzi nami tá správna chémia. Maj sa pekne.

ON: A čo by si povedala na to, keby som ti zajtra uvaril večeru a uvidíme, čo sa stane? Ak to medzi nami nezaiskrí, kašleme na to. Komunikácia nám ide skvele, a to je dobrý začiatok. Daj nám šancu.

ONA: Prepáč, ale nechodím domov k niekomu, koho prakticky nepoznám. Nanešťastie som nevyliečiteľná romantička, ktorá verí, že to musí zaiskriť už na prvýkrát. Želám ti však len to najlepšie.

ON: Ok, chápem. V tom prípade mi ale prosím ťa vrátiť peniaze, ktoré som zaplatil za tvoju kávu? Nerád mrhám peniazmi. Rád by som ich využil na ďalšom rande.

ONA: To je blbé, že rande, ktoré sa nevyvíjalo podľa tvojich predstáv, považuješ za mrhanie. A čo tak, keby som tých 3,50 venovala na charitu podľa tvojho výberu, aby to nevyzeralo tak, že nemáš slušné vychovanie? Sumu som dokonca ochotná zvýšiť na päť libier, čím pokryjem aj tvoje náklady na cestu autobusom na schôdzku.

ON: Sám rozhodnem, čo urobím so svojimi peniazmi. Prosím, vráť mi ich na môj účet.

Viac o téme: Rande
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu