Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bolestivá spoveď Karly (23), ktorá naletela mladíkovi na pekné reči: Znásilnili ma 43 200-krát!

Karla štyri roky prežívala muky
Karla štyri roky prežívala muky (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Začala som o desiatej doobeda a skončila o polnoci. Muži sa mi smiali do tváre, keď som plakala. Toto je spoveď mladej Mexičanky, ktorá sa stala obeťou obchodovania s ľuďmi. Prežila hrôzu, akú si nikto z nás nevie ani len predstaviť.

Karla Jacintová, ktorá padla do rúk mexického lukratívneho obchodu s ľuďmi, vypovedala o svojom utrpení. Keď mala dvanásť rokov, podľahla čaru priekupníka, ktorý ju nalákal na peniaze, dary a rýchle autá. Keďže žila v nefunkčnej rodine, nebolo to až tak ťažké. Dvadsaťdvaročný mladík ju presvedčil, aby s ním išla do mesta Tenancingo v štáte Tlaxcala, ktoré je známe ako centrum organizovaného zločinu a ako miesto, kde končia obete predtým, než sa nedobrovoľne stanú prostitútkami.

Mladá žena povedala v rozhovore pre CNN, že tam spolu s priekupníkom žila tri mesiace. Potom ju vzal do mesta Guadalajara, kde bola nútená prostituovať. "Začínala som o desiatej dopoludnia a končila o polnoci. Muži sa na mne smiali, keď videli, že plačem. Mala som zavreté oči, aby som nevidela, čo so mnou robia." Dievčina odhaduje, že za štyri roky v zajatí, keď ju každý deň navštívilo najmenej tridsať mužov, bola celkovo znásilnená 43 200-krát. So svojím pasákom dokonca v pätnástich rokoch otehotnela a porodila mu dcéru.

Priekupníka vytáčalo, keď na Karlinom tele našiel stopy po bozkávaní od zákazníka. Vtedy ju vždy poriadne zmlátil. "Bil ma reťazou. Mlátil ma päsťami, kopal do mňa, ťahal ma za vlasy, pľul do tváre. A pálil ma aj žehličkou," pokračuje v bolestivej spovedi.

Jacintovú spolu s ďalšími dievčaťami sa snažila vyslobodiť polícia. No záchranná operácia sa v istom momente úplne zvrhla, keď si policajti po príchode na miesto začali nakrúcať dievčatá, z ktorých niektoré mali len desať rokov, v kompromitujúcich situáciach. Karlu nakoniec zachránili v roku 2006. Teraz má 23 rokov a pracuje ako odporca obchodovania s ľuďmi.

 

Kristína sa chcela stať herečkou, predávala panenstvo: Prešla peklom, VIDEO dokonalého úniku

Televízia CNN si jej príbeh overila u organizácie Spojení proti obchodovaniu s ľuďmi a taktiež u pracovníkov útulku Road to Home, kde  Karla žila po tom, ako ju zachránili. Jej svedectvo bolo použité ako dôkaz pre prípravu zákona, ktorý vyžaduje, aby americké úrady zverejňovali mená zo zoznamu registrovaných sexuálnych delikventov. Organizácia pre migráciu odhaduje, že v Mexiku sa každoročne stane obeťou obchodu s ľuďmi až 20-tisíc osôb.

Viac o téme: MexikoProstitúciaObchod s ľuďmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu