Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ste maniak do SELFIE? Zabudnite na ne, túto ženu kvôli jednej okradol vlastný kamarát

Chantelle doplatila na chválenkárstvo
Chantelle doplatila na chválenkárstvo (Zdroj: facebook/triple m)

PERTH - Mladá žena z Austrálie sa presvedčila o tom, že chválenie sa selfíčkami na Facebooku ako výraz oslavy svojho skvelého života môže mať strašné následky. Stačilo, aby zverejnila správu o tom, že vyhrala značný obnos peňazí a hneď boli fuč.

Chantelle z austrálskeho mesta Perth zašla nedávno na konské preteky Melbourne Cup. Vsadila dvadsať dolárov (13 eur) na koňa menom Princ z Penzance, pričom jeho šance na výhru boli 1 ku 101. A čuduj sa svete, vyhrala, a to 825 dolárov (543 eur). 

Tak, ako to už ľudia v poslednom čase zvyknú robiť, so svojím úspechom sa dievčina okamžite pochválila formou selfie fotky na Facebooku. Zapózovala na nej spolu s výherným tiketom. Nanešťastie pre ňu bolo ale na zábere vidno aj čiarový kód lístka, čo istý mladík využil na to, by ho vytlačil a pomocou neho si potom uplatnil výhru v automate. 

Ste maniak do SELFIE?
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: facebook/triple m)

"Nikdy som nestávkovala, ale s priateľmi sme si povedali, že to vyskúšame. Vsadila som na zopár koní a Princ z Penzance vyhral. Bola som veľmi šťastná. Chvíľu nato som si išla vybrať výhru a bolo mi povedané, že si ju už niekto nechal vyplatiť," hovorí Chantelle. 

Keďže jej profil na sociálnej sieti si smú prezerať len jej priatelia, domnieva sa, že ju okradol práve niekto z nich. "Tej nízkej existencii, ktorá sa nazýva mojím priateľom, a použila moju fotku na to, aby vybrala moju výhru, odkazujem, že je to obyčajný ču*ák. Zničil si mi deň," dodala. 

Polícii sa podarilo zistiť, kde bola výhra uplatnená a vraj už čoskoro odhalí aj samotného zlodeja. Ponaučenie pre vás - so selfíčkami narábajte s rozumom. Dvakrát zvážte, či vám zopár lajkov stojí zato, aby ste prišli o niečo, čo vám patrí. 

Viac o téme: KrádežVýhra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu