Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Horor na letisku: Duch malého dievčatka z dávnych čias straší zamestnacov

Duch dievčatka v opustenom lietadle
Duch dievčatka v opustenom lietadle (Zdroj: YouTube)

MEXICO CITY - Vydesení pracovníci medzinárodného letiska v Mexico City tvrdia, že sa im pravidelne o pošramotenie nervov stará duch sedemročného dievčatka. Bezpečnostný personál má čo robiť, aby sa tak vysporiadal nielen s podozrivými cestujúcimi, ale aj so situáciami, na ktoré určite nebol školený.

Choré VIDEO straší ľudí: Diváci vraj po sledovaní satanistického diela zomierajú!

Podľa vystrašených zamestnancov sa duch zvykne objavovať okolo letiskového terminálu, ale tiež ho videli aj na mieste zvanom cintorín lietadiel. Práve tu sú odložené časti zo strojov, ktoré sa už nepoužívajú. Jeden zo strážnikov dokonca uviedol, že v okne opusteného lietadla zbadal záhadnú postavu a nezabudol si urobiť ani fotografiu.

FOTO Horor na letisku:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Duch vraj vždy drží v ruke loptu a na topánkach má rozviazané šnúrky. Jeden z posledných záznamov bol údajne urobený vonku pred príletovou halou. Na snímke vidno dievčatko, ktoré má na sebe čosi ako dlhú nočnú košeľu a čiapku pochádzajúce z viktoriánskej éry. Usmieva sa. Skeptici však hovoria, že je to iba jednoduchá, ale veľmi šikovná ilúzia, ktoré si práve počas obdobia okolo Halloweenu určite nájde svojich priaznivcov.
 

Viac o téme: Duch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu