Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kráska (†24) vošla do kryokomory, v ktorej bolo -150 stupňov: Našli ju po 10-tich hodinách!

Chelsea pochádzala z Havaja Zobraziť galériu (3)
Chelsea pochádzala z Havaja (Zdroj: Facebook)

HENDERSON - Manažérka salónu krásy v americkej Nevade umrela strašnou smrťou po tom, ako nechtiac uviazla v kryokomore pri teplotách klesajúcich až na hodnotu -150 stupňov Celzia. Bolo jasné, že to nemôže prežiť.

Veľmi nešťastná, priam tragická, zhoda okolností, pripravila o život dvadsaťštyriročnú manažérku salónu v meste Henderson v Nevade. Omylom sa vymkla v kryokomore a udusila sa tam, lepšie povedané, zamrzla na smrť.
 
Kráska (†24) vošla do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)
 
Chelsea Akeovú našli jej zamestnanci. Podľa predbežných výsledkov vyšetrovania použila terapeutickú miestnosť bez akejkoľvek asistencie, takže jej potom zvonka nemal kto otvoriť dvere. V kryokomore bola zavretá najmenej desať hodín v teplotách, ktoré si ani nevieme predstaviť. "Viem, že tam bola sama, keď zatvárala salón a potom išla do komory, ale asi ju zabudla vypnúť. Neviem sa z toho spamätať. Bude mi veľmi chýbať," povedala kamarátka nebohej Shae-Lynn. 
 
Ľútosť nad smrťou Chelsea vyjadrili aj majitelia salónu. "Tragický koniec jedného nádherného života. Všetkým nám budeš chýbať. Odpočívaj v pokoji," napísali na stránke salónu na Facebooku. 
 
Kráska (†24) vošla do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)
 
Kryoterapia je alternatívnou liečbou ponorenia v ľadovej vode či ľadových zábalov. Kryokomora by nikdy nemala používať dlhšie ako tri minúty, pretože človeku by inak hrozilo podchladenie, v najhoršom prípade smrť. 
Viac o téme: SmrťKryokomoraNevada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu