Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hanba ruského veľvyslanca: FOTO nebezpečného teroristu, za ktorú sa mu smeje celý svet

Tak toto ruskému veľvyslancovi skutočne nevyšlo. Zobraziť galériu (2)
Tak toto ruskému veľvyslancovi skutočne nevyšlo. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Ruský veľvyslanec v Británii sa spravil poriadnu hanbu. Na svojom oficiálnom účte na sociálnej sieti Alexander Jakovenko zdieľal fotografiu, ku ktorej patril text týkajúci sa terorizmu. Opomenul akosi, že na obrázku nie je skutočný terorista, ani len skutočný moslim, ale americký herec Kal Penn známy zo seriálov Doktor House či Ako som spoznal vašu matku.

Kal Penn, ktorého rodina pochádza z Indie, si v roku 2008 zahral úlohu islamského extrémistu Kumara Patela vo filme Harold a Kumar: Útek z Guantanamo Bay. Vo filme Kumara s priateľom omylom obvinia z terorizmu počas ich letu do Amsterdamu a následne ich zavrú do známeho amerického väzenie pre politických väzňov a teroristov.

Fotografia, ktorú ruský veľvyslanec zdieľal, zachytáva akurát okamih, kedy si Kumar v lietadle robí žarty z ostatných cestujúcich tým, že hovorí o bombe. Vzápätí vznikne chaos a Kumara označia za teroristu. K tomu Jakovenko napísal: „USA hrozia zastavením pomoci Iraku v boji proti ISIL, ak Bagdad požiada Rusko o pomoc. Teroristi musia mať radosť.“ Čo na túto nepríjemnú chybu hovorí samotný herec?

„Veľvyslanec Ruskej federácie vo Veľkej Británii tweetol túto fotku Harolda a Kumara, s úplnou vážnosťou. Neviem sa prestať smiať,“ napísal. Ešteže to zobral športovo, rovnakým tónom sa to snažili zahovoriť aj administrátori Jakovenkovho profilu: „Je trochu náročné rozpoznať skutočného teroristu, keď sa smeje. Vaše predstavenie bolo natoľko presvedčivé, že sa nám vzdalo vhodné na ilustráciu.“

Populárny herec sa nenechal zahanbiť, celú slovnú výmenu ukončil poďakovaním a zverejnením fotografie Ivana Draga, protivníka boxera Rockyho zo štvrtého pokračovania tejto filmovej série.

Hanba ruského veľvyslanca: FOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kal PennRuský veľvyslanecChyba na TwitteriAlexander Jakovenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu