Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Traja mladíci žijú tak, ako si asi neviete predstaviť: Gay trio teraz plánuje deti

Zľava - Shayne, Sebastian a Adam Zobraziť galériu (3)
Zľava - Shayne, Sebastian a Adam (Zdroj: youtube/news dog media)

HALIFAX - Traja atraktívni mladíci idú po ulici a držia sa za ruky. Sú to totiž milenci, ktorí žijú v spoločnej domácnosti. Ich nekonvenčný vzťah zrejme dvíha obočie mnohým ľuďom, no oni tvrdia, že sú takto šťastní, či už sa to niekomu páči alebo nie.

Shayne Curran, Adam Grant a Sebastian Tran z Halifaxu v Novom Škótsku žijú naozaj vo veľmi neortodoxnom zväzku. Od roku 2012 totiž zdieľajú jednu posteľ a jeden dom. Všetci traja sa milujú a sú spolu šťastní.

Traja mladíci žijú tak,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/news dog media)

Adam a Shayne sa poznajú už dlhšie a dokonca boli manželmi. Potom ale v nočnom klube stretli Sebastiana a okamžite sa do neho obaja zamilovali. Vlani sa rozviedli, aby sa Sebastian necítil menejcenný a zapadol do ich spolunažívania. "Nechceli sme, aby sa Seb cítil ako piate koleso u voza, tak sme sa rozhodli rozviesť a založiť zväzok zložený z nás troch. Teraz sme najšťastnejší, akí sme kedy boli. Naše osobnosti spolu dobre fungujú a všetko do seba perfektne zapadá," povedal dvadsaťdeväročný Curran.

Traja mladíci žijú tak,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/news dog media)

Trojica teraz hľadá možnosť, ako mať spolu deti. A už ju vlastne aj našla. Shanove dve sestry sa totiž ponúkli, že im s radosťou deti vynosia, resp. poskytnú vajíčka. Dokonca sa hádajú kvôli tomu, ktorá z nich im porodí dieťa skôr. Aj Sebastianova sestra sa už pridala a chce, ako sa hovorí, priložiť ruku k dielu.

"Chceme, aby sa pomiešali naše gény, aby nám naše deti boli geneticke blízke tak veľmi, ako sa len dá.  Ale sme otvorení aj možnosti adopcie. Deti sú sú dôležitou súčasťou našich plánov do budúcnosti," poznamenal Shane.

Mladíci tvrdia, že ich vzťah je ako každý iný - chodia spolu na večeru, starajú sa o svojich dvoch psov Tita a Tuxa a spávajú v jednej posteli. Priznali však, že pribrať medzi seba štvrtého člena sa nechystajú.

Viac o téme: HomosexuáliŠvédska trojka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu