Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Je čas na zmenu, poďte do toho. S touto zmenou ušetríte...

Uhádnete značku auta, ktoré žmurká z tmy a chce byť poistené? Zobraziť galériu (2)
Uhádnete značku auta, ktoré žmurká z tmy a chce byť poistené? (Zdroj: PR)

Ste držiteľom nejakého motorového vozidla? A máte uzavreté poistenie? Povinné zmluvné poistenie by malo byť automatické, autopoistenie iného druhu, ako napríklad havarijné poistenie Kasko, je už na vašom rozhodnutí – či ste ochotný prípadnú náhradu škody zaplatiť z vlastného vrecka alebo nie. Risk nie je vždy zisk. Na cestách sa oplatí neriskovať.

Nemáte havarijné poistenie, ani PZP? Je najvyšší čas to zmeniť. Teraz máte ideálnu šancu. PZP uzavriete jednoducho, rýchlo a výhodne, kedykoľvek, aj z pohodlia domova on-line na www.wuestenrot.sk. Máte PZP? Možno je čas zmeniť si ho a získať výhody, ktoré poskytuje Wüstenrot.

Zmyslom poistenia je pomoc v situácii, ktorá sa stane nečakane a môžu naštrbiť váš finančný rozpočet. Ako v prípade dopravnej nehody. Uzavrieť PZP je povinný každý držiteľa auta či motocykla. Je to poistenie zodpovednosti za škodu, ktorú spôsobíte prevádzkou vášho vozidla niekomu inému. Ochranu vlastného auta pre prípad nehody, krádeže či živelnej udalosti vám poskytne havarijné poistenie KASKO.

Povinné poistenie

Vo Wüstenrot poisťovni závisí výška poistného len od výkonu motora (kW) a veku držiteľa motorového vozidla (≤ 25 rokov alebo viac). Získať môžete atraktívne zľavy 10 % až 20 % a využiť ponuku rôznych pripoistení: skiel motorového vozidla, úrazové pre vodiča a cestujúcich, právnej ochrany (s nonstop linkou právneho poradenstva). Sú užitočné (najmä, ak nemáte havarijné poistenie), a tiež cenovo výhodné. Nad rámec už spomenutých zliav máte nárok aj na 5 % bonus za „bezškodovosť“. Jazdiť bez PZP sa neoplatí. Hrozí vysoká pokuta a v prípade spôsobenia dopravnej nehody môže od vás poisťovňa žiadať preplatenie škody na zdraví, živote, majetku, a to už sú iné sumy(!). Predíďte tomu, uzatvorte PZP vo Wüstenrot poisťovni a:

Je čas na zmenu,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)
  • získate rozsiahle asistenčné služby zdarma – pomoc v prípade poruchy, nehody, krádeže vozidla, strate kľúčov, defekte pneumatiky, atď.
  • prenesiete svoju zodpovednosť za náhradu vzniknutej škody na poisťovňu
  • môžete teraz ušetriť aj vďaka zľave až do 20 % + 5 % bonusu.

K nehode môže dôjsť v sekunde. Eliminujte včas možné finančné straty. Kontakt: www.wuestenrot.sk, 0850 60 60 60

- reklamná správa -

Viac o téme: Wüstenrot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu