Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO z nehody, ktorá vám vezme dych: Mladíci (†20, †21) natočili vlastnú smrť!

Mladíci sa rútili dedinou ako blázni Zobraziť galériu (3)
Mladíci sa rútili dedinou ako blázni (Zdroj: FB, YouTube)

LONDÝN - Hrozné video zachytáva posledné okamihy dvoch mladých mužov, ktorí sa zabili pri prekročení povolenej rýchlosti, keď s autom narazili do steny kostola. Zábery nafilmované z vnútra Renaulta Clio ukazujú vodiča Kyle Careforda a jeho kamaráta Michaela Owena, ako sa v noci rútia po tmavých dedinských cestách, až kým nepríde k osudnej tragédii. Obaja muži, ktorí požili drogy, boli na mieste prehlásení za mŕtvych.

Medicínsky zázrak: Lekári dokázali chlapčekovi (1) znovu pripevniť hlavu, oddelenú po nehode!

Micheal, ktorý navigoval svojho priateľa, opakovane vykrikoval "spomaľ, spomaľ" a "poď, poď". Keď dosiahli v obci Rotherfield rýchlosť 90 mph (vyše 140 km/h), zrazu bolo počuť náraz a pred kamerou zostala tma.

Auto vrazilo do kamenného oplotenia cintorína obklopujúceho kostol a niekoľkokrát sa prevrátilo. Na kamere neskôr ešte počuť ženský hlas, ktorý kričí: "Počujete ma? Je niekto nažive?"

Kyle Careford
Zobraziť galériu (3)
Kyle Careford  (Zdroj: FB, YouTube)

Michael Owen
Zobraziť galériu (3)
Michael Owen  (Zdroj: FB, YouTube)

Oboch mladíkov prehlásili za mŕtvych a ich rodiny teraz zverejnili srdcervúce zábery, aby sa z chyby ich detí poučili aj ostatní.

"Neviem, prečo urobili to, čo urobili... Chcela by som však všetkým mladým ľuďom povedať, aby si uvedomili, že nie sú neporaziteľní a aby brali vážne, aké vzácne sú ich životy pre nich aj pre ostatných. Chcem mladým vodičom ukázať, koľko bolesti to spôsobí ich rodinám a príbuzným," uviedla Michaelova matka Kat.

"Sledovanie videa je veľmi znepokojujúce, ale dúfam, že môže byť využité pozitívnym spôsobom, aby ukázalo mladým ľuďom, čo sa s nimi stane," dodala.

Tragická udalosť sa odohrala pred jednou hodinou rannou v apríli tohto roka. Po tom, čo susedia začuli silný náraz, privolali záchrannú službu. Zranenia však boli natoľko závažné, že mladíkom zdravotníci nemohli pomôcť.

Hasiči z vraku vystrihli už len ich mŕtve telá. Podľa vyšetrovania polície neboli do havárie zapojené žiadne tretie osoby.

Viac o téme: Kyle CarefordMichael Owen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu