Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Natalia (18) a jej spolužiaci spáchali niečo ohavné: Na internáte ich prezradil strašný smrad

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NOVEČERKASK - Trojica študentov z Ruska sa dopustila ohavného činu. Vykopali mŕtvolu starej ženy len preto, aby ju mohli podrobiť svojim chorým pokusom. Zostanú však nepotrestaní; súd sa nad nimi zľutoval a dovolil im pokračovať v štúdiu.

Anastasija Burlakova (20), Natalia Ovcharova (18) a Konstantin Zadvinskij (19) študujú na Univezite priemyselných technológií v Novočerkasku veterinárstvo. No čin, ktorého sa pred časom dopustili, s predmetom ich štúdia veľa spoločného  nemá. Z hrobu totiž vykopali mŕtvolu osemdesiatštyriročnej ženy, ktorá zomrela v januári 2014 a priniesli ju na internát. Tam jej odrezali rýľom odrezali hlavu, ktorú uvarili a plánovali použiť ako popolník, a taktiež prsty, ktoré zas chceli použiť na veštenie. Zvyšok tela schovali pod posteľou.

Natalia (18) a jej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Netrvalo dlho a študenti bývajúci na internáte si všimli, že z izby sa šíri nepríjemný zápach. Zavolali políciu, ktorá objavila mŕtvolu a trojicu zadržala. Burlakova na výsluchu uviedla, že telo vykopali preto, "lebo chceli ľudskú lebku, aby si ju mohli vystaviť, poprípade použiť ako popolník".

Natalia (18) a jej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Všetci traja obvinení priznali, že sa venujú čiernej mágii a iným tajomným veciam. Radi chodia na cintorín, pretože ich to upokojuje. Natalia tam dokonca niekedy prespáva. Súd v meste Novočerkask ich však nakoniec oslobodil, pretože doteraz nemali žiadny trestný záznam a učitelia im dali pozitívne referencie. Budú tak môcť pokračovať v štúdiu. Príbuzných nebohej ženy verdikt šokoval. Študentvo teraz žiadajú o odškodnenie za morálnu ujmu vo výške 900 tisíc rubľov (13 tisíc eur), informovali ruské médiá.

Viac o téme: InternátRusko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu