Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Svet na chvíľu zastal: TOP reakcie na výpadok Facebooku, sami by ste to lepšie nenapísali

Výpadok Facebooku - hotová kastastrofa Zobraziť galériu (2)
Výpadok Facebooku - hotová kastastrofa (Zdroj: opfbapps.com)

PALO ALTO - S Facebookom sa niečo deje. Za posledný týždeň zaznamenal už druhý globálny výpadok a ľudí tento fakt nenechal chladnými. Reakcie mnohých z nich vás zaručene pobavia a možno aj šokujú. Závislosť na sociálnych sieťach sa totiž stáva novodobým fenoménom a vlastne už aj chorobou.

Toto Facebook hádam ešte nezažil. Buď sa práve potýka s nejakými veľkými technickými problémami, alebo čelí útokom hackerov. Za posledných niekoľko dní sa totiž musel vysporiadať s už druhým masívnym výpadkom.

Užívatelia sa naň nevedeli prihlásiť v pondelok večer ani po opakovaných pokusoch. Namiesto toho, aby aktualizovali svoje profily alebo niekoho len tak špehovali, ich vítal odkaz: "Sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can (Prepáčte, niečo sa pokazilo. Pracujeme na tom a snažíme sa to dať čo najskôr do poriadku).

Svet na chvíľu zastal:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Príčina výpadku sociálnej siete, ktorú využíva zhruba 1,5 miliardy ľudí, stále nie je známa. Iné weby, ako napríklad Twitter, ale z toho v každom prípade pekne vyťažili. Sklamaní užívatelia sa totiž obrátili práve naň a ventilovali si tam svoj hnev a frustráciu. Jedni lamentovali a nedokázali prekusnúť, že sa nedokážu prihlásiť na svoju obľúbenú stránku, druhí to nebrali až tak smrteľne vážne a zažartovali si. Pozrite si najlepšie reakcie na výpadok Facebooku.

Viac o téme: Výpadok Facebooku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu