Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Modelka (27) sa po potrate takmer zosypala: Dieťa na FOTO jej zabalili ako vo fastfoode

Sallie Axl volá po zlepšení zdravotnej starostlivosti Zobraziť galériu (2)
Sallie Axl volá po zlepšení zdravotnej starostlivosti (Zdroj: Facebook/Sallie Axl, Twitter)

LIVERPOOL - Po ťažkom krvácaní, infekcii a bolestiam ju bez milosti poslali domov, aby sa tam dala do poriadku. Britská modelka sa po potrate takmer zosypala, keď jej mŕtve dieťa podali zabalené ako zo stánku s jedlom.

„Mŕtve dieťa mi v St. Mary´s Hospital dali v plastovom balíčku a poslali ma domov,“ napísala na sociálnu sieť rozhorčená britská celebrita Sallie Axl, ktorá zahviezdila v reality show Big Brother. Po potrate sa s ňou v zmienenej nemocnici rozhodne nemaznali. Modelka súčasne uviedla, že takmer zomrela na závažnú infekciu po tom, ako v jej tele zostalo mŕtve dieťa, informoval Mirror.

Elisa (14) sa nemala narodiť: Skazený potrat dostal jej rodičov na kolená, teraz to chcú zmeniť

Sallie sa o svoju skúsenosť verejne podelila a personál nemocnice obvinila z toho, že s ňou nemali žiadny súcit. Dieťa jej podľa Salliinho svedectva odovzdali zabalené ako zo stánku s jedlom v kartóne a plaste. S týmto „balíčkom“ ju nechali napospas vlastnému smútku.

 

Sallie v nemocnici, do ktorej ju prijali s vážnymi komplikáciami, zažila šok, keď sa ráno prebudila ufúľaná vlastnou krvou, ktorá sa z nej po potrate začala valiť. Ani po tejto skúsenosti s ňou personál nemal zľutovanie. „Prosím, zastavte to, čo sa deje v nemocniciach,“ zúfalo volá kráska, ktorá sa momentálne zotavuje doma, kde jej robí spoločnosť prvorodená dcérka Nirvana. V snahe o zlepšenie zdravotnej starostlivosti podporili Sallie aj jej fanúšikovia.

Modelka (27) sa po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Sallie Axl, Twitter)

Viac o téme: PotratSallie Axl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu