Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Austrálčana zasiahol blesk a stalo sa niečo neuveriteľné: Získal nadľudské schopnosti

Brian fotí búrku v meste Newcastle Zobraziť galériu (2)
Brian fotí búrku v meste Newcastle (Zdroj: Facebook, YouTube)

NEWCASTLE - Briana Skinnera počas fotografovania zasiahol blesk. Nič príjemné, určite si pomyslíte. No v jeho prípade to príjemné bolo. Vďaka tomu totiž na istý čas získal superschopnosti, ktoré vídame len vo filmoch.

Austrálsky fotograf fotil minulý rok búrku v štáte New South Wales, keď ho v jednej chvíli jeden zasiahol. Práve, keď sa chystal urobiť ďalší záber, pohltil ho záblesk svetla. "Akurát som položil ruku na fotoaparát, aby som zastavil expozíciu, keď som zrazu zbadal, ako mojou rukou prešiel blesk. Všetko akoby zastalo, akoby som bol mimo svojho tela," opisuje svoj zážitok.

VIDEO Austrálčana zasiahol blesk
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook, YouTube)

Brianovi sa našťastie nič nestalo, utrpel len popáleninu ruky. Úplne po incidente sčernela. Blesk mu dokonca prešiel cez zlatý prsteň, a práve vďaka tomu zrejme muž prežil. Zásah bleskom sa ale nakoniec Skinnerovi vyplatil. Vďaka nemu sa totiž z neho stal doslova superman. Získal nadľudské schopnosti, oplýva neuveriteľnou silou a taktiež vraj dokáže čítať ľuďom myšlienky.

 

Tínedžerka masturbovala v búrke pod stromom: Pri orgazme ju zasiahol blesk

"Zhruba týždeň som mal zvýšené zmyslové schopnosti. Videl som veci, ktoré normálne nemôžete vidieť a počul som na veľmi dlhú vzdialenosť. Dokonca sa u mňa prejavila telepatia. Bol to ten najpodivnejší zážitok. Pozrel som na ľudí a počul som, čo si myslia. Najprv som si myslel, že mám halucinácie, ale nie, naozaj som dokázal čítať myšlienky druhých," pokračuje Austrálčan.

Brian tvrdí, že zakaždým, keď niekto vošiel do miestnosti, presne vedel, čo sa chystá povedať. Tieto schopnosti sú však, žial, už minulosťou. Ako rýchlo prišli, tak aj odišli.

Viac o téme: BleskAustráliaNadľudské schopnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu