Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík našiel stratený iPhone: Na obrazovke svietil ten najvtipnejší odkaz, aký ste čítali

Vtipný odkaz na stratenom telefóne Zobraziť galériu (2)
Vtipný odkaz na stratenom telefóne (Zdroj: imgur)

LONDÝN - Neznámy mladík, ktorý vlastní iPhone, urobil bizarné opatrenie, ktoré zabezpečí, že v prípade straty sa mu mobil vráti späť. Ani sám netušil, že ho otestuje tak skoro. Vtipný odkaz snáď zafunguje, aby nemusel zháňať nový telefón.

Všetci majitelia smartfónov už určite zažili ten nepríjemný pocit, keď si mysleli, že svoj mobil stratili. Jeden prefíkaný mladík ale uvažoval dopredu a našiel humorný spôsob, ako zaistiť, že sa mu stratené mobilné zariadenie vráti naspäť do jeho rúk. Obrazovku nastavil tak, aby pri uzamknutí zobrazila odkaz: "Óóó nie! Opil som sa a stratil svoj iPhone! Prosím, zavolajte na číslo zobrazené na obrazovke, aby ste telefón mohli vrátiť jeho majiteľovi. Je to číslo mojej mamy, tak si vymyslite nejaký príbeh o tom, prečo máte môj mobil."

Mladík našiel stratený iPhone:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: imgur)

Čo čert nechcel, iPhone čoskoro nato naozaj počas nedávnej pijatiky stratil. Našiel ho užívateľ s prezývkou SquirrelGang, ktorého nález veľmi pobavil. Odfotil ho a zverejnil na sociálnej sieti Imgur. Keďže ale nemal čas zháňať jeho majiteľa, telefón odovzdal barmanovi. Ktovie teda, či sa nakoniec dostal do tých správnych rúk.

Viac o téme: IPhone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu