Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO, ktoré zúfalej dcére zlomilo srdce: Príčinou matkiných problémov boli opatrovatelia

Dohnali ju k ďalším psychickým problémom
Dohnali ju k ďalším psychickým problémom (Zdroj: Youtube/Mujh ko)

BIRMINGHAM - Z výchovných metód dvoch birminghamských ošetrovateľov vám bude nevoľno. Z nepochopiteľných príčin totiž tyranizovali 68-ročnú ženu trpiacu Alzheimerovou chorobou. Dcére sa zdalo na správaní opatrovateľov niečo podozrivé a keď do matkinej izby nainštalovala skrytú kameru, bola v šoku.

Predstavte si, že by ste jedného dňa museli vlastnú matku vložiť do rúk opatrovateľov, ktorí by si z nej urobili ľahkú obeť svojich agresívnych emócií. Dcére 68-ročnej ženy z Birminghamu sa podarilo nakrútiť zábery, na ktorých dvojica opatrovateľov šikanuje ženu trpiacu Alzheimerovým ochorením.

Odporný čin dievčaťa (15) v Čechách: Mučila školáčku (10) a odsekla jej prst!

Bridget McDonald nazývali opatrovatelia „tuláčkou, „beznádejnou“ a „dieťaťom“, pričom ju napádali, vyhrážali sa jej a posmievali. Žena postihnutá ťažkým ochorením sa však nevedela adekvátne brániť, ale jej správanie sa postupne nápadne menilo, čo nemohlo uniknúť dcérinej intuícii. Keď uvidela tajne nakrútené zábery, mala podľa jej vlastných slov „zlomené srdce“.

Opatrovatelia ženu nazývali nelichotivými prezývkami, nadávali jej a vybíjali si na nej agresivitu, čo u nej následne vyvolalo extrémnu úzkostlivosť a nervozitu. Dvojica bola po objavení videa okamžite prepustená a prípadom sa teraz zaoberá aj polícia.

Viac o téme: TýranieOpatrovatelia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu