Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Predstavujeme vám najhorší sendvič na svete: Toto by ste nechceli ani zadarmo

Sendvič za všetky drobné Zobraziť galériu (2)
Sendvič za všetky drobné (Zdroj: reddit)

LONDÝN - Tento sendvič je horúcim kandidátom na najhorší sendvič na svete. Stačí jeden pohľad a hneď vám bude všetko jasné. Neuspokojil by totiž ani človeka s najnižšími očakávaniami. Ruku na srdce, zasýtilo by vás pár centimetrov štvorcových šunky?

Predstavte si to sklamanie. Je čas obeda a vám v žalúdku škvrká už od pomaly od rána. Všetko, čo potrebujete, je lačný, ale uspokojujúci obed. A preto zašiel mladík z Veľkej Británie do miestnej lekárne siete Boots a kúpil si tam šunkový sendvič. No keď ho otvoril, ostal v nemom úžase. Našiel v ňom dva zosušené trojuholníky bieleho chleba a medzi nimi dva kúsky šunky, ktoré by ste, zveličene povedané, mohli hľadať lupou. Je to hanebné, i keď stál sendvič "len" jednu libru (1,3 eur).

Predstavujeme vám najhorší sendvič
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reddit)

Rozhorčený zákazník si tento zázrak odfotil a zavesil na Reddit pod názvom "Epický fail šunkového sendviča". Jeden užívateľ len sucho, ale zároveň veľmi výstižne, poznamenal: "Je dobre, že tam nedali žiadnu majonézu, lebo to už by bol príliš preplácaný."

Rovnakú skúsenosť mal aj Gareth Jones z welšského Cardiffu. Tiež si v Boots pred časom kúpil sendvič, ktorý ho nezasýtil ani náhodou.

Reťazec priznal, že chyba je na ich strane. "To nie je dobré. Prosím, kontaktujte nás a uveďte, v ktorej prevádzke ste sendvič kúpili," znela ich odpoveď.

Viac o téme: Sendvič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu