Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tínedžerka (16) užila na párty extázu: Pozrite, čo s ňou spravila jediná pilulka

Amy pred kolapsom a po ňom Zobraziť galériu (2)
Amy pred kolapsom a po ňom (Zdroj: YouTube)

GLASGOW - Študentka z Glasgowa zverejnila video, na ktorom jasne vidno horibilný dôsledok brania extázy. Droga ju síce nezabila, no značne obmedzila jej život. Napriek tomu sa dievčina nevzdáva a zachováva si pozitívneho ducha.

Šestnásťročná Amy Thomsonová kruto doplatila na najväčšiu chybu svojho života. V júni bola s kamarátkami na párty a užila extázu. Krátko nato začala mať zdravotné ťažkosti, až nakoniec spolu s dvoma ďalšími dievčatami skončila v nemocnici. Jej priateľky čoskoro nato prepustili, no ona bola na tom oveľa horšie. Utrpela poškodenie mozgu a mesiac ležala v kóme na podporných prístrojoch. Skončila na invalidnom vozíku.

Tínedžerka (16) užila na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Amy momentálne podstupuje rehabilitáciu a verí, že časom sa jej zdravotný stav ešte zlepší. Pred pár dňami zverejnila video, v ktorom ďakuje všetkým ľuďom vyjadrujúcim podporu. Jej rodina zároveň dúfa, že zábery dievčiny na vozíčku a s ťažkopádnou rečou dostatočne odradia ostatných mladých ľudí v pokušení, ktorí by chceli experimentovať s drogami.

 

Tínedžerka (†14) vyskúšala na párty extázu: O pár hodín neskôr ju našli mŕtvu

"Niektorí ľudia sa na tomto videu zasmiali, iní plakali, ďalší boli šokovaní. No pravdou ostáva, že toto dokáže spraviť jedna malá pilulka. Ak to neotvorí oči tomu, kto berie drogy, tak potom neviem, čo," povedala Thomsonovej sesternica Kayla.

Viac o téme: DrogaExtáza
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu