Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nová FOTO usvedčuje Putina z prešľapu: Letmý pohľad na jeho tepláky odhalil diskrétnu pravdu

Putin si zvolil nevhodný outfit Zobraziť galériu (2)
Putin si zvolil nevhodný outfit

MOSKVA – Ruský prezident má opäť čo vysvetľovať. Na minulotýždňových fotografiách v spoločnosti premiéra Dmitrija Medvedeva sa Vladimir Putin verejne prezentoval ako športovec v dobrej kondícii v čase jeho klesajúcej popularity. Na jeden podstatný detail však zabudol.

Na prešľapy podobného druhu, aký si všimli kritici po tom, čo Putin zveril svoje nové „mužné“ fotografie do rúk médiám, by si mal ruský prezident dávať pozor. Fotografie mali vylepšiť Putinov imidž v očiach voličov, ale paradoxne, teraz mu môžu uškodiť. Popularitu medzi voličmi mu v poslednej dobe znížil prepad ruskej ekonomiky a prudký pokles ruského rubľa, ktorý tlačí nahor spotrebiteľské ceny. 

Putin si na Kryme vylepšuje povesť: Presvedčil som sa o hlbokých vzťahoch s celým svetom

A práve v období, keď by mal líder preukázať svoju solidaritu s voličmi šetrením, na jeho športovom úbore módnym znalcom niečo podstatné nesedelo. Všimli si, že tepláky, ktoré má na sebe, by si väčšina z nich nemohla dovoliť. A tak sa internetom začala šíriť satirická Putinova „reklama“ na nové luxusné tepláky talianskej značky Loro Piana za 1 200 eur.

Nová FOTO usvedčuje Putina
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Miroslav Beblavy)

 

 

Viac o téme: TeplákyVladimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu