Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šou Máša a medveď na ľade predala takmer 25 000 lístkov a otvára už štvrté predstavenie v Bratislave

Marína Pastieriková (Máša) a Vladimír Futás (medveď) Zobraziť galériu (4)
Marína Pastieriková (Máša) a Vladimír Futás (medveď) (Zdroj: Comunique)

Spoločnosť Comunique si na začiatok školského roka pripravila veľké prekvapenie pre všetkých, nielen školopovinných fanúšikov rozprávky Máša a medveď. Pre obrovský záujem pridáva v Bratislave už štvrté predstavenie šou Máša a medveď na ľade, ktoré sa uskutoční 11. októbra o 17:00.

Vstupenky na toto nové predstavenie sú dostupné, tak ako na všetky doteraz ohlásené slovenské predstavenia, v sieti PREDPREDAJ.SK.  

Nácviky šou sú v plnom prúde. Na druhom týždni skúšok sa na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi stretli korčuliari, ktorí stvárnia hlavné postavy šou. Nechýbajú medzi nimi naši dlhoroční reprezentanti v krasokorčuľovaní. O hlavnú postavu medveďa sa postará Vladimír Futás. V postave medveďa Svalovca sa budú striedať Juraj Sviatko a Martin Hanulák. Postavu Máši stvárnia dve nádeje slovenského krasokorčuľovania, Nina Lembaková a Marína Pastieriková. Všetkým hlavným postavám prepožičali hlasy obľúbení slovenskí a českí herci a speváci, medzi ktorými nebudú chýbať mená ako Michal Hudák, Lucie Bílá, Eva Oľhová, Lukáš Adamec, Ivo Gogál, Lucia Vráblicová, Richard Stanke alebo Sväťo Malachovský.

Máša a medveď na ľade je vôbec prvou ľadovou šou v slovenskej produkcii, na ktorej produkčná spoločnosť Comunique spolupracuje s najlepšími umelcami zo Slovenska aj Českej republiky. Originálne dobrodružstvo Máši a medveďa plné dialógov a trefných komentárov bude okrem výborných korčuliarskych výkonov podporené aj piesňami, ktoré všetkých divákov ohromia.

Vďaka spoločnosti Comunique Slovensko v súčasnosti zažíva ošiaľ menom Máša a medveď. Nielenže prichádza s jedinečnou ľadovou šou, ale s Mášou a medveďom navštevuje viaceré detské podujatia a akcie, na ktorých sa deti, a často aj ich rodičia, fotia s touto obľúbenou dvojicou hrdinov.

Viac informácií o ľadovej šou, termíny predstavení, dôležité kontakty, ale aj puzzle a maľovanky pre deti nájdete na oficiálnom webe šou www.masamedved.sk a na facebookovej stránke produkčnej spoločnosti Comunique

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu