Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kúpila si exkluzívny koňak: Do lietadla ju však nepustili, rozhodla sa pre zúfalý krok

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

PEKING – Na medzinárodnom letisku v čínskom hlavnom meste sa bezpečnostní pracovníci stali svedkami skutočne ojedinelej udalosti. Žena, médiami nazvaná len Čao, dostala pri prehľadávaní batožiny zlú správu. Nepriaznivú situáciu sa rozhodla vyriešiť skutočne svojským spôsobom, čo ju stálo značné peniaze. Nuž, láska k alkoholu má svoje hranice, a to doslova.

Čao sa totiž rozhodla, že svoju asi 160 eur drahú fľašku vzácneho koňaku, ktorú jej nechceli dovoliť previezť na palube lietadla, keďže nespĺňala pravidlo o maximálne 100 mililitroch na palube, nenechá v Pekingu, ale ju radšej na mieste vypije. Ťažko povedať či z koňaku Rémy Martin XO Excellence mala nejaký zážitok, keď ju pila. Určite však mali zážitok všetci naokolo, ako informuje webstránka britského denníka Mirror.

Po požití takého množstva alkoholu v priamo rekordnom čase sa stalo presne to, čo všetci predpokladali. Čao sa opila natoľko, až ju s ťažkou intoxikáciou museli prenechať zdravotníkom v odletovej hale. „Váľala sa po zemi a kričala,“ opísal jej správanie sa po vypití celej fľaše jeden zo svedkov. Polícia to hodnotila s väčšou gráciou: „Žena bola natoľko opitá, že sa nevedela postaviť na nohy. Museli sme ju odviezť na invalidnom vozíku.“

Viac o téme: BatožinaKontrola na letiskuFľaša koňaku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu