Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Exkluzívne opäť v Lidli: Stikeez sú späť!

Stikeez Zobraziť galériu (3)
Stikeez (Zdroj: Lidl)

Trblietajú sa, svietia v tme a ovládnu vaše domovy - Stikeez sa vrátili! Od 24. augusta opäť nájdete v predajniach Lidl jedinečné figúrky, ktoré si vás získajú. Stikeez ku vám tentoraz prichádzajú až z hlbín oceánu.

Od 24. augusta do 27. septembra dostanete za každých 10 € nákupu v Lidli zdarma jeden balíček s figúrkou Stikee. Vášniví zberatelia si môžu balíčky aj zakúpiť za 0,49 €. Vymieňať si skúsenosti či dokonca postavičky môžete aj v diskusii na facebookovom profile Lidl Slovensko.

Nazbierajte kompletnú kolekciu dvadsiatich štyroch postavičiek a preskúmajte svet pod morskou hladinou. Aby ste mali svojich Stikeez stále poruke, uložte si ich do zberateľského albumu v tvare ponorky (2,49 €, súčasťou balenia je aj stolná hra) či do špeciálneho vrecúška (0,99 €).

Onedlho sa Stikeez stanú súčasťou vášho života – stretnete sa s nimi na zrkadlách, v aute, na stole či televízore. Veselé figúrky s menami ako Chukapi, Balloon či Ollie  sú stopercentnou zárukou zábavy. Napätie a radosť zažijete pri otváraní balíčkov, no rozosmejú vás aj pri odlepení – vydajú totiž hlasité „puk“!

Ak sa chcete o Stikeez dozvedieť skutočne všetko, navštívte našu stránku www.lidl.sk/stikeez a kúpte si dva špeciálne magazíny (1,49 €), ktoré obsahujú pribalenú figúrku ako bonus. Vstúpiť do sveta Stikeez môžete aj prostredníctvom aplikácie pre smartfóny a tablety. 

-Reklamná správa-

Viac o téme: LidlStikeez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu