Štvrtok13. jún 2024, meniny má Anton, zajtra Vasil

Všetky účty zadarmo, a k tomu transparentne!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: PR)

Radi by ste spravovali svoje financie jednoducho a hlavne bez poplatkov a zložitých podmienok? Fio banka ponúka zadarmo osobné a podnikateľské účty a teraz aj bezplatný transparentný účet.

Pokiaľ hľadáte účet, ktorý získate bez poplatkov, a pritom nebudete musieť splniť zložité podmienky, nie je na trhu príliš mnoho možností. Zvlášť, pokiaľ nechcete platiť ani za vedenie účtu, ani za všetky prichádzajúce a odchádzajúce platby v eurách v rámci SEPA a ani za transakcie v českých korunách z alebo do bánk v Českej republike. Toto a ešte omnoho viac ponúka Fio banka. A pokiaľ nemáte čas chodiťna pobočku, môžete si účet založiť jednoducho online.

Prostredníctvom internetu potom môžete jednoducho svoj účet ovládať. Banka ponúka nielen modernú aplikáciu Internetbanking, ale taktiež Smartbanking pre mobilné telefóny a tablety. V ňom teraz umožňuje už aj prihlasovanie, alebo autorizáciu pokynov pomocou odtlačku prstu, a to ako prvá banka na Slovensku.

Okrem toho teraz prichádza s novinkou, ktorá je určená predovšetkým občianskym združeniam, nadáciám, fondom alebo politickým stranám. Noví ale aj súčasní klienti si môžu otvoriť zadarmo transparentný účet, prípadne si môžu zmeniť svoj existujúci účet vedený v tejto nízkonákladovej banke na transparentný. Ktokoľvek potom môže jednoducho kontrolovať pohyby na účte, sledovať celkový stav financií alebo si prezerať transakcie až rok spätne. To pomáha týmto subjektom zvýšiť dôveryhodnosť ich hospodárenia.

„Neustále rozširujeme ponuku produktov a pritom sa držíme našej stratégie poskytovať výhodné služby za nulové alebo veľmi nízke poplatky. Klienti majú teraz možnosť založiť si zadarmo účet, ktorý umožňuje transparentnú kontrolu a náhľad ich príjmov aj odoslaných platieb tretím osobám. Chceme tak podporiť predovšetkým neziskové organizácie, ktoré vďaka tomu môžu mať prehľadné hospodárenie a zároveň účet bez poplatkov,“ komentuje zavedenie transparentných účtov Ján Franek, tlačový hovorca Fio banky.

- reklamná správa -

Viac o téme: Fio banka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu