Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Matka na narodeniny objednala dcére tortu: FOTO toho, čo naozaj dostala

Namiesto blondínky slepá a tmavovlasá
Namiesto blondínky slepá a tmavovlasá (Zdroj: Twitter)

LANARKSHIRE - Takto si darček pre svoju dcéru rozhodne nepredstavovala. Matka z Veľkej Británie objednala narodeninovú tortu a presne opísala, ako má vyzerať. Ale výsledný produkt tomu nezodpovedal. No tragédiu z toho nerobí.

Marie Seggiová zo škótskeho kraja Lanarkshire objednala tortu na oslavu 21. narodenín svojej dcéry Laury. Na jej vrchu mala byť posadená jedlá figúrka s blond vlasmi pripomínajúca oslávenkyňu. Automatická oprava v mobilnom telefóne ale túto požiadavku zmenil na "blind", čiže "slepé dievča", a to je presne to, čo aj zákazníčka dostala. Tortu so slepou figurínkou s čiernymi vlasmi a bielou slepeckou palicou v ruke.

"Tortu piekla mamina známa. Na poslednú chvíľu ju mama poprosila, aby dala na vrch blonďavé dievčatko. Automatická oprava v mobile ale zmenila slovo "blond" na "blind"," vysvetlila Mariina ďalšia dcéra Emily, ktorá fotku zbabranej torty zverejnila na Twitteri.

Marie z toho však nerobila žiadnu drámu a na omyle sa schuti zasmiala. Jej kamarátka priznala, že sa jej požiadavka zdala tak trochu divná, ale príliš sa nad tým nezamýšľala a upiekla ju tak, ako ju Marie chcela. Informoval portál metro.co.uk.

Viac o téme: TrapasNarodeninová torta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu