Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Študent (17) prepadal z angličtiny, no potom sa stal zázrak: Zrazu bol najlepší, vďaka sexu

Kalyn Thompsonová zviedla študenta Zobraziť galériu (2)
Kalyn Thompsonová zviedla študenta (Zdroj: YouTube)

KELLYVILLE - Britský študent prepadal z angličtiny, no v priebehu pár mesiacov sa stal "zázrak" a on zrazu patril medzi tých najlepších. Keď sa prevalila príčina jeho rapídneho zlepšenia, všetci ostali poriadne znechutení. Za dobré známky totiž vďačil sexu s učiteľkou.

Kalyn Thompsonová neučila na strednej škole Kellyville High School v americkom štáte Oklahoma ani rok, keď začala esemeskovať jednému zo študentov. Správy čoskoro nadobudli sexuálny podtón a ich vzťah sa vystupňoval. Dvojica mala spolu dvakrát sex - raz pri jazere a druhýkrát v moteli v meste Tulsa.

Študent (17) prepadal z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Učiteľ (40) obcuje so študentkou (16): Dal kvôli nej výpoveď a teraz s ňou čaká dieťa

Dovtedy sedemnásťročný chlapec prepadal z angličtiny, no po tom, ako sexuálne uspokojil svoju učiteľku, sa jeho hodnotenie zlepšilo o neuveriteľných 98 percent. Keď matka našla v mobile svojho syna nemiestne esemesky, žiadala pedagogičku, aby sa od neho držala ďalej. Tá ale neuposlúchla. Neskôr dvojicu v intímnej chvíli načapali spolužiaci chlapca a všetko oznámili riaditeľovi. Kalyn následne prišla o prácu, uviedol portál Huffington Post.

Študent (17) prepadal z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

No nielen to. V Oklahome je síce hranica povoleného sexu 16 rokov, čo dotyčný tínedžer spĺňal, ale vzhľadom na to, že Thompsonová bola verejne činnou osobou, bola obvinená zo sexuálneho zneužívania. "Je to smutné, pretože študenti sú zraniteľní a tento chlapec očividne za to dostával dobré známky," uviedla detektívka Chrissie Underwoodová.

Viac o téme: SexŠtudentUčiteľkaOklahoma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu