Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík vymyslel pikantný experiment: Na pláži zbieral ženské intímne tajomstvá

Vitaly z pláže neodišiel bez úlovku
Vitaly z pláže neodišiel bez úlovku (Zdroj: Youtube/VitalyzdTv)

WASHINGTON - Známy ruský humorista potlačil všetky zábrany a na americkej pláži zastavoval krásne slečny s kurióznou požiadavkou. Hoci sa dámy najprv začali panensky pýriť, onedlho mu dovolili dostať sa až k pásu cudnosti!

Ak si myslíte, že sa mu to nemohlo podariť, mýlite sa. Dobre vyzerajúci sebavedomý mladík krásne slečny v plážovom letovisku oslovoval s kurióznou požiadavkou. Vysvetlil im, že zbiera dámske nohavičky, ale o nič viac mu nejde. Znie to možno neuveriteľne, ale medzi oslovenými sa našli aj slečny, ktoré mali k fetišu mladíka menom Vitaly Zdorovetskiy pochopenie.

Superodvážny experiment v Trnave: Peter skúšal Slovenky, bozk alebo rana!

Tie s bujnejšou sexuálnou fantáziou ho pustili pod sukňu a on si mohol na osobné konto pripísať ďalší úspech u žien. Tá, ktorú však oslovil ako poslednú, bola o niečo temperamentnejšia a nemala toľko pochopenia pre Vitalyho sexuálnu fantáziu. Keď si pýtal nohavičky a ona mu ich nechcela dať, ako jeden z možných dôvodov si neodpustil pripomienku, či sa v ten deň umývala. Dievčina mu razom uštedrila takú facku, že prestal mať akékoľvek pochybnosti o neprístupnosti niektorých žien.

Viac o téme: Nohavičky VitalySociálny experiment
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu