Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Milionár sa predvádzal pred blondínkou v drahom Porsche: Potom sa TO stalo

Vulgárne gesto šoféra
Vulgárne gesto šoféra (Zdroj: Instagram)

ST. TROPEZ - Keby ste mali peniaze na to, aby ste si kúpili Porsche 918 Spyder, ktoré vás vyjde na viac ako milión eur, určite by ste neriešili takú "maličkosť", ako sa stala istému mužovi na parkovisku v St. Tropez. No, ak by sa pri tom incidente vyskytli aj kamery, museli by ste sa po tomto zážitku cítiť ako poriadny hlupák.

VIDEO Dvaja piráti si to chceli rozdať na diaľnici: Dupli na plyn a vtom to prišlo!

Keď sedíte v luxusnom Porsche a vedľa seba máte peknú blondínku, ľahko sa stanete terčom pozornosti okolia. Možno sa to deje tak často, že vám to už lezie na nervy, a tak do kamery nejakého čumila ukážete iba vulgárne gesto a snažíte sa, čo najskôr spred objektívu vypadnúť.

Pri takomto nadupanom aute a sexi spoločnosti to však musíte spraviť natoľko okázalo, aby ste si zaslúžili uznanie. Hrdosť predsa nedá, aby ste sa vliekli ako slimák. Na to však musíte mať aj dobré šoférske predpoklady, inak skončíte ako vodič Porsche v St. Tropez.

Ten sa to snažil odpichnúť s čo najväčším zrýchlením a zanechať za sebou všetkých v nemom úžase, ale spôsobil si iba trápne chvíľky. Po pár metroch totiž nabúral a pekne si pokrčil prednú masku auta. Nehovoriac o tom, že takmer stihol ešte zraziť aj chodca.

 

Viac o téme: PorscheTrapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu