Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Inzerát na tieto šaty rozpútal divoké vášne: Ich majiteľka prezradila viac, ako mala

Tento inzerát rozpútal medzi ľuďmi poriadne vášne.
Tento inzerát rozpútal medzi ľuďmi poriadne vášne. (Zdroj: Facebook)

KIRKCALDY – Predávanie vecí cez internet je čoraz populárnejšie. Niektorí predajcovia však prekračujú všetky hranice. Istá Caroline sa rozhodla predať šaty za 10 libier, dôvod predaja a následná poznámka však spôsobili medzi užívateľmi skutočne bujarú reakciu. Caroline si neodpustila poznámku na telo jednej zo záujemkýň, to už bolo skutočne príliš.

„Potrebujem, aby sa predali do pol hodiny, potrebujem peniaze, aby som mohla ísť večer von, ktokoľvek si ich kúpi, mohol by nás odviezť do Kirkcaldy. Dostane ich ten, kto napíše prvý,“ napísala svoj divný inzerát Caroline. Kupujúcich určite nezaujímal dôvod, prečo šaty predáva. Navyše, zháňať peniaze na party týmto spôsobom a na poslednú chvíľu...

She can't be serious.

Posted by The LAD Bible on 26. júl 2015

Horšie bolo, že keď sa ozvala Ashley a opýtala sa, o akú veľkosť ide s poznámkou, že by jej veľkosť 12 nesedela, Caroline jej na to poradila: „To je v pohode, zoberte si ich a držte diétu.“ Napriek tomu, že sa ospravedlnila, spustilo to vlnu ironických poznámok „10 libier, to bude určite top večer“ alebo „neviem, čo je horšie – ktokoľvek ich kúpi, môže nás odviezť alebo komentár s diétou alebo tie šaty samotné“.

Viac o téme: Predaj cez internetVtipný inzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu