Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO z hudobného festivalu, ktoré rodičia nemali nikdy vidieť: Slečna sa odviazala až moc

Ťažko povedať, prečo sa takto rozhodla.
Ťažko povedať, prečo sa takto rozhodla. (Zdroj: Facebook)

SPLIT – Aj Slováci vedia, ako sa zabaviť na festivaloch, dokonca aj v zahraničí. Uplynulý víkend sa v chorvátskom Splite konal Ultra Europe Festival, dokázateľne sa na ňom zabávali aj hudobní fanúšikovia z našich končín. Zatiaľ čo chorvátske médiá informovali aj o nepeknom zranení Slováka, sociálne siete zaujala skôr fotografia polonahej dievčiny uprostred mesta. Tak čo, nespoznávate ju náhodou?

Totožnosť „dámy“ na fotografiách je neznáma, no pokojne to mohla byť aj slovenská návštevníčka festivalu. Keďže na koncertoch pochytali aj niekoľko dílerov drog, niektorí komentátori na sociálnych sieťach predpokladajú, že dievčina na populárnych fotografiách si práve po požití neuvedomila, že si nedala spodný diel plaviek či bielizne.

U Splitu nakon Ultre..... Molim neka netko doda sliku u Wikipediu pod 'GALEB v1.0.'

Posted by Antena Zagreb on 13. júl 2015

Trochu viac sa ale vie o 55 osobách, ktoré sa na štadióne Poljud kvôli divokej nálade zranili. Medzi nimi Slovák, ktorému istý doteraz nezadržaný domáci vyrazil takmer všetky zuby. Polícia zdôraznila, že išlo o ťažkú ujmu na zdraví, nakoľko slovenský mladík dostal aj poriadnu ranu do hlavy.

Domáci Chorváti sa zase sťažujú na to, že celé mesto smrdí ako jedna veľká toaleta. Všetky kríky v okolí festivalu totiž opitá mládež požívala na močenie a dávenie. V teplom počasí sa tak po celom meste šíri nechutný zápach. Festival elektronickej hudby tak so sebou priniesol aj nečakané vyvrcholenia, ktoré nie každého nadchli.

Viac o téme: Hudobný festivalUltra EuropePolonahá slečna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu