Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nechutné VIDEO: Muž sa smeje na tom, ako prinútil dvojicu chudákov napodobňovať sex!

Žobráci si museli peniaze zaslúžiť.
Žobráci si museli peniaze zaslúžiť. (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Na bezdomovcov a žobrákov sme sa zvykli dívať krivým okom, hoci nevieme, čo sa za ich pohnutými osudmi skrýva. Či sa na ulicu dostali vlastným pričinením, alebo zhodou okolností, nie je na nás, aby sme ich súdili a už vôbec nie, aby sme sa nad niekým povyšovali. Presne to však urobil mladík na videu, ktorému asi slovo morálka nič nehovorí.

VIDEO Supersilák spacifikoval dvoch policajtov: Ženu aj muža držal za krk ako kurence!

Anglická polícia sa zaoberá nechutnými záznamom, ktorý bol nakrútený v severnom Londýne pri pobočke McDonaldu. Dvojica žobrákov, muž a žena, najprv pristúpi k autu, v ktorom sedí mladík so svojimi kamarátmi a pýta si od nich peniaze na jedlo.

Partia síce kúpi neborákom dva hamburgery, ale nedá im ich zadarmo. Chcú od nich, aby im zatancovali a napokon aj predstierali sexuálny akt. Video sa objavilo na Facebookovej stránke Adriana Cousinsa, o ktorom sa predpokladá, že aj hlavným vinníkom. Na záberoch je ho vidno, ako sa dobre baví a smeje na tom, čo musí párik žobrákov robiť.

Nie všetci ale mali zo záberov rovnakú pasiu. "Je to nechutné. Ten človek sa smeje, zatiaľ čo mučí týchto chudobných ľudí. Polícia by mala konať. Ak to nie je nezákonné, tak by malo byť," hovorí jeden z divákov.

Aký bude výsledok policajného vyšetrovania, je zatiaľ vo hviezdach. Každopádne britský denník The Mirror kontaktoval aj spomínaného mladíka, ale ten na jeho žiadosť o vyjadrenie nereagoval.

Viac o téme: PonižovanieŽobráciMcDonaldsSexuálny akt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu