Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

My sme tu doma!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (9)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

Ak ste fanúšikmi futbalu a obľubujete belasú farbu, podporte svoj tím poriadnym skandovaním. Ide do tuhého! Prvý krát v novej zostave.

Portál Predpredaj.sk pre vás pripravil výber najlepších kultúrnych, hudobných aj športových podujatí, ktoré by ste tento týždeň mali navštíviť. 

9.7. ŠK SLOVAN BRATISLAVA VS COLLEGE EUROPA FC

Vstupenky na Európsku ligu sú už v predaji! Slovan buduje nový tím s veľkými menami ako Vittek, Mucha, Priskin a ďalší. Príď povzbudiť svoj klub už tento štvrtok 9.7. na domáci zápas v 1. predkole Európskej ligy proti gibraltárskemu tímu Europa FC a vychutnaj si pravú futbalovú atmosféru.

PREDAJ VSTUPENIEK

9.7. KACZMARCZYK AUDIOFEELING TRIO/KOMARA

V rámci letného hudobného festivalu HEVHETIA 2015 sa vo štvrtok 9.7. uskutoční v Košiciach podujatie KACZMARCZYK AUDIOFEELING TRIO/KOMARA.
Paweł Kaczmarczyk je významným predstaviteľom súčasného poľského jazzu. Aktuálny album famózneho klaviristu a skladateľa, Something personal, je výsledkom nevídaného talentu, odborných skúseností a improvizačných postupov.
Na podujatí vystúpi aj hudobné trio
KOMARA. Hudobníci, ktorí sa skrývajú pod názvom skupiny: Dávid Kollár, Pat Mastelotto a  Paolo Raineri, predstavia skladby zo svojho pripravovaného albumu.

PREDAJ VSTUPENIEK

7.7. NEW YORK SKA JAZZ ENSEMBLE, GONSOFUS

Labužníkom na poli netradičného spojenia hudobných žánrov dávame do pozornosti originálne vystúpenie skupiny New York Ska-Jazz Ensemble spolu s rusko-maďarským projektom Gonsofus. New York Ska-Jazz Ensemble sú zakladatelia štýlu ska-jazz, ktorí vydali od svojho vzniku až 12 albumov. Vo svete im pribúda mnoho pozitívnej kritiky a fanúšikov, pridáte sa k nim?

PREDAJ VSTUPENIEK

Ďalšie zaujímavé podujatie v tomto týždni:

TRAVEL 2 ULTRA
8.7. Chorvátsko
PREDAJ VSTUPENIEK

ŠK SLOVAN BRATISLAVA - PERMANENTKA 2015/2016

Majiteľ permanentky na sezónu 2015/2016 získa klubovú kartu, množstvo výhod zdarma a zľavu na vstupenky európskych zápasov.

PREDAJ VSTUPENIEK

BUNGA BUNGA NÁRAMKY
Predaj do 31.8.2015
PREDAJ VSTUPENIEK

ADRENALÍNOVÉ NEBO

do 31.12. 2015, Slovensko
PREDAJ VSTUPENIEK

HURRICANE FACTORY

Liptovský Mikuláš, 2015
PREDAJ VSTUPENIEK

Vstupenky Predpredaj.sk nájdete aj vo vašom Telekom Centre.

- reklamná správa -

Viac o téme: Predpredaj.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu