Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Rodičia čakali na prvé slovo ich dcérky (2): Keď konečne prehovorila, zostali zdesení!

Emily a hrešiaca bábika Zobraziť galériu (2)
Emily a hrešiaca bábika (Zdroj: YouTube)

LEIGHTON BUZZARD - Mladí rodičia z Veľkej Británie sa zúfalo snažia presvedčiť svoju dcéru, aby zabudla na svoju obľúbenú bábiku. Dievčatko síce vďaka nej prvýkrát prehovorilo, no to, čo sa ozvalo z jeho ústočiek, rozhodne nebolo žiadne prjemné slovíčko. Práve naopak.

Väčšina rodičov sa nemôže dočkať toho magického okamihu, keď ich dieťatko vysloví svoje prvé slová. V prípade jedného anglického páru sa to však zmenilo na nočnú moru. Ich dvojročná dcérka Emily totiž z úst vypustila "fuck it", čiže "sr*ť na to".

Hrešiť sa dievčatko naučilo od svojej "plačúcej bábiky" od firmy Toys 'R' Us, ktorú dostalo na narodeniny. Bábika ale namiesto toho, aby plakala, škaredo nadáva. "Z novej hračky bola absolútne nadšená. Keď sme jej ale stlačili bruško, ozvalo sa "fuck it"," hovorí zhrozený otec Anthony Burridge. "Keď sme ju počuli hrešiť prvýkrát, nechceli sme tomu veriť. Museli sme si to prehrať znova a znova, aby sme si boli istí," dodáva mama Sarah Williamsová.

Rodičia čakali na prvé
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Zhrození rodičia bábiku okamžite dcérke vzali, no obávajú sa, že už i tak napáchala dosť škody. Hračka s názvom My Little Baby Born Nappy Time je určená deťom od troch do siedmich rokov. Má funkciu močenia - vždy, keď jej dá majiteľka napiť, pociká sa do plieky, začne hýbať nohami a plakať. No Emilina bábika okrem toho aj hreší. Jej výrobca v reakcii na tento prípad len stroho uviedol, že "celú vec prešetrí".

Viac o téme: BábikaNadávka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu