Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ste nezamestnaní? Využite poslednú šancu na rekvalifikačné kurzy zdarma!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Nezamestnaní, pozor! Už Vám nič nebráni v tom, aby ste absolvovali rekvalifikačné počítačové kurzy a to úplne zadarmo. Ministerstvo práce Vám v rámci projektu RE-PAS ponúka preplatenie kurzov u akreditovaných vzdelávacích stredísk až do výšky niekoľko stoviek eur, no musíte sa so žiadosťami poponáhľať - projekt končí už o pár týždňov.

Nezamestnanosť a vzdelávanie majú spolu veľký súvis, pretože aktuálna situácia na trhu práce si vyžaduje kvalifikovaných pracovníkov. To, čo sa človek nenaučil v škole, musí dnes doháňať na rôznych kurzoch. To, že téma IT je dnes medzi pracovnými ponukami jedna z najžiadanejších, nie je žiadne tajomstvo a navyše určité počítačové zručnosti, napr.práca s kancelárskymi aplikáciami, ako je Excel, Word alebo Outlook,považuje takmer každý zamestnávateľ za samozrejmosť.

Využite príležitosť a nepremeškajte možnosť získať nové schopnosti, vedomosti a možnosť preukázať sa na pracovnom pohovore certifikátom. Nezabúdajte, že si tým zvýšite možnosť uplatniť sa na trhu práce.

Ste nezamestnaní? Využite poslednú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: PR)

Program RE-PAS Vám dáva jedinečnú príležitosť na rekvalifikáciu nie len v IT obore. Ministerstvo práce Vám preplatí akékoľvek kurzy vo výške až niekoľko stoviek eur. Samozrejmosťou je splnenie žiadosti na výber školiaceho strediska, kde si kurzy vyberiete, a tiež správne vyplnenie žiadosti.

"Za posledné mesiace, sme vybavili stovky žiadostí na rekvalifikáciu a skoro všetky žiadosti boli nezamestnaným schválené." uvádza Iveta Horná z akreditovaného školiaceho strediska IT LEARNING SLOVAKIA v Bratislave. "Máme v ponuke stovky počítačových kurzov pre začiatočníkov, pokročilých ale aj IT špecialistov." dodáva a ďalej uvádza, že u nezamestnaných je najväčší záujem o kurzy Excelu, grafiky a tvorby webových stránok,ďalej o kurzy z oblasti počítačových sietí či on-line obchodu, podnikania a internetového marketingu.

"Každú žiadosť nastavujeme individuálne pričom nezamestnaným poskytujeme výrazné zľavy, bezplatné poradenstvo v oblasti výberu kurzov a aktívne komunikujeme s pracovnými úradmi po celom Slovensku."

Školiace stredisko IT LEARNING SLOVAKIA je jednou z mála súkromných vzdelávacích IT školiacich stredísk, ktoré je akreditované Ministerstvom školstva SR, čo je niekedy kľúčový parameter pri schvaľovaní žiadostí. Spoločnosť pôsobí na slovenskom trhu vzdelávania už 8 rokov a ročne školí tisíce záujemcov o kvalitnú výuku v IT oblasti. Z pohľadu kvality a cien sa radí medzi nadštandardné a drahšie vzdelávacie strediská. Teraz máte jedinečnú príležitosť využiť to, že prijali ponuku pomáhať v boji proti nezamestnanosti nastavovaním výhodných cien rekvalifikačných kurzov pre nezamestnaných.

Ak máte záujem získať bezplatný príspevok na vzdelávanie, odporúčame žiadosť podať čím skôr, pretože záver projektu RE-PAS sa pomaly blíži. Počítačové kurzy preplácané úradmi práce musia skončiť do konca septembra a žiadosti sa prijímajú ešte zopár týždňov.

zdroj: http://www.itlearning.sk/

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu