Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šialená spoveď na polícii: Dievčina (18) si rada užívala, najradšej orál s pitbullom!

Ashley Millerová
Ashley Millerová (Zdroj: polícia)

FLORIDA - Americká polícia zatkla istú tínedžerku po tom, čo v jej mobilnom telefóne našla sériu fotografií, na ktorých si robila selfie so psom. Na tom by samozrejme nebolo nič protizákonné, keby práve na nej pitbull vtedy nevykonával orálny sex.

Prečítajte si aj: Matka (23) najprv súložila s dvoma psami: Teraz spáchala ďalšiu sexuálnu ohavnosť!

Polícia v Bradentone na Florida mala prístup cez aplikáciu k telefónu Ashley Millerovej (18) kvôli vyšetrovaniu sexuálneho násilia. Keď dôstojníci otvorili zložku s názvom "2-face fun", údajne našli 17 fotografíí psa, ktorý na dievčine prevádzkoval orálny sex.

"Millerová vysvetlila, že zavolala "2-facea" do jej izby, vyzliekla si nohavice, roztiahla nohy, aby 2-face mohol lízať jej vagínu," píše sa v policajnej správe. "Millerová predpokladá, že 2-face oblízal jej vagínu približne tridsať až štyridsať krát."

Millerová na polícii priznala, že psa držala v dome svojej babičky, a zašla tam vždy, keď chcela orálny sex. Detektívom tiež údajne prezradila, že jej predchádzajúci pes, kríženec rotvajlera s pitbullom, menom Scarface, robil pár rokov predtým to isté a že "psa nemusela do ničoho nútiť".

Viac o téme: PesSexOrálAshley Millerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu