Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Chlapček sa rozplakal, keď uvidel, čo mu Tesco poslalo: Otec to neprekúsol, rozhodol sa konať!

Malý Ethan sa rozplakal, keď mu prišla prvá zásielka z Tesca. Zobraziť galériu (2)
Malý Ethan sa rozplakal, keď mu prišla prvá zásielka z Tesca. (Zdroj: Foto: Twitter/Liam Whiters)

CONGLETON - Malému Ethanovi (4) sa prihodilo niečo veľmi nešťastné. Keď si raz objednával spolu s mamou z Tesca zubnú kefku s logom Spidermana, netušil, čo mu obchodný reťazec nakoniec pošle.

Ethan si s chcel objednať zubnú kefku so Spidermanom, no netušil, čo mu príde. Keď uvidel, že mu prišla zubná kefka s princeznou, tak sa rozplakal. Jeho otec Liam fotku zavesil na Twitter, píše anglický Mirror.

Malý chlapec z Congletonu v anglickom Cheshire vždy pomáha mame Krishne pri online nákupoch z Tesca a teší sa vždy, keď mu príde zásielka domov. takto si objednal aj kefku s obľúbeným hrdinom, ale netušil vtedy, čo mu príde.

Chlapček sa rozplakal, keď
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Twitter/Liam Whiters)

Ibaže kefka s dievčenským logom nemôže uspokojiť malého chlapca a tak sa Ethan rozplakal. Otec Liam dostal fotku od svojej ženy a keď uvidel na nej uplakaného syna, okamžite zalarmoval Tesco. Zamestnanci reagovali okamžite a prichystali nápravu.

"Ethanovi sme nepovedali o odpovedi z Tesca a čakali sme ako zareaguje. Práve bol doma s mamou, keď dorazil kuriér z tesca. Doniesol mu elektrickú kefku so Spidermanom a skladačku Lego s rovnakým hrdinom," povedal otec Liam Mirroru. Zaujímavé je, že Ethan si nechal zubnú kefku aj s princeznou.

Chlapček sa rozplakal, keď
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Twitter/Liam Whiters)

Viac o téme: KefkaTescoChlapecEthanWithers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu