Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Lenivá matka nechcela ísť po schodoch: Drobné dieťatko hádzala otcovi z balkóna!

Chlapček padá do otcovho náručia.
Chlapček padá do otcovho náručia. (Zdroj: Youtube, FB)

ASTANA - Istá žena v Kazachstane bola nakrútená, ako riskuje život batoľaťa tým, že ho z balkóna hádže do otcovho náručia, len aby sa vyhla ceste po schodoch. Znepokojená susedka tento neuveriteľný moment zachytila na mobilný telefón a zverejnila na Facebooku.

Akbota Rynzhanová (35) natočila šokujúce zábery neďaleko svojho domova v hlavnom meste Astana. Podľa nej nebol žiadny dôvod, aby matka musela konať práve takto a vystavovať život svojho dieťaťa do nebezpečenstva.

Malého 18-mesačného chlapca spustila za ruky z balkóna a jednoducho ho nechala padať k zemi, kde už čakal pripravený otec. Tomu sa ho síce podarilo zachytiť, ale keby ich bláznivý pokus nevyšiel, mohlo sa všetko skončiť veľkou tragédiou.

"Akí hlúpi môžete byť, hádzať dieťa z balkóna? Som v šoku," okomentovala Rynzhanová video na svojom účte na Facebooku, kde ho zverejnila. Akcia rodičov bola samozrejme odsúdená internetovými užívateľmi ako veľmi nezodpovedná.

Niektorí komentujúci sa však vyjadrili aj v tom zmysle, že dieťa na videu sa smeje a nezdá sa, že by sa cítilo byť v ohrození. Rodičia si ale nemohli byť istí, že sa im ho podarí včas zachytiť. To už by bol koniec tohto príbehu úplne iný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu