Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Márnivá blondínka (39) "zločincom roka": Usvedčila sa sama a poriadne hlúpo!

Brandie inteligenciou práve neoplýva Zobraziť galériu (3)
Brandie inteligenciou práve neoplýva (Zdroj: Facebook)

KAMLOOPS - Brandie Bloorová z Kanady sa dopustila hanebného činu. Pripravila starého muža o jeho úspory a dokonca mu ukradla identitu. Dôvod, prečo tak konala, vás zarazí. Potrebovala totiž peniaze na plastiku pŕs!

Tridsaťdeväťročná Brandie z Britskej Kolumbie ešte v roku 2013 podstúpila zväčšenie pŕs a liposukciu. Keďže ale nemala dostatok vlastných finančných prostriedkov, jednoducho ich ukradla niekomu inému. "Požičala" si identitu osemdesiattriročného dôchodcu, o ktorom tvrdila, že jej dedko a zaplatila z jeho karty.

Podvedený na všetko prišiel vtedy, keď mu vo februári 2014 došla upomienka z úverovej spoločnosti, že mešká so splátkami. Podľa dokumentov si mal od nej požičať 15 tisíc dolárov (11 tisíc eur). Okamžite to nahlásil na polícii, ktorá začala prípad vyšetrovať. "Bol veľmi prekvapený a zmätený, keď dostal list, pretože netušil, kto je Brandie Bloorová a už vôbec si nepožičal peniaze na plastickú operáciu," uviedla jeho právna zástupkyňa Katie Bouchardová.

Vyšetrovatelia vďaka hlúposti podvodníčky ju čoskoro vypátrali a obvinili z podvodu a krádeže identity. Keď Bloorová videla, že sa nad ňou sťahuje slučka, začala si vymýšľať najrôznejšie príbehy o tom, že je nevinná a všetko je to len nejaký nešťastný omyl. Najprv tvrdila, že plastiku vôbec nepodstúpila, a že jej niekto ukradol identitu. Chirurg ale dosvedčil, že blondínka bola jeho pacientkou a na bruchu má vytetovanú ružu. Navyše sa Brandie na Facebooku chválila fotkami svojho nového "ja".

Márnivá blondínka (39)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Márnivá blondínka (39)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Neskôr zmenila rétoriku - vraj si zarábala ako eskort a senior bol jej klientom, ktorý jej chcel len pomôcť, a tak jej zákrok zaplatil z vlastného vrecka. To samozrejme obeť podvodu poprela.

"Je to zločin márnivosti a chamtivosti. Inak sa to nazvať nedá," dodala Bouchardová. Obvinenú sudca pred pár dňami uznal vinnou. Hrozí jej deväť mesiacov až jeden rok za mrežami. Rozsudok bude vynesený koncom júna, informovali kanadské médiá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu