Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Gogál a Vráblicová potvrdili spoluprácu na šou Máša a medveď na ľade

Máša a medveď na ľade Zobraziť galériu (4)
Máša a medveď na ľade (Zdroj: PR)

Spoločnosť Comunique, producent šou Máša a medveď na ľade, potvrdila ďalšie známe mená slovenskej umeleckej scény, ktoré sa na tvorbe šou budú podieľať. Po umelcoch ako Valeria Schulczová, Roman Olekšák či Juraj Kuchárek, ktorí sú zárukou kvality, vstupujú do príprav ľadovej šou ďalšie známe tváre, tentokrát z hereckých kruhov.

Dialógy jedného z hlavných hrdinov, medveďa Míšu, nahovorí známy herec Ivo Gogál, ktorý sa v súčasnosti sa venuje najmä dabingu. Rovnako sa postará aj o naspievanie medveďových pesničiek. V dialógoch a piesňach medvedice, ktorej medveď dvorí, zase diváci spoznajú herečku Luciu Vráblicovú, ktorá sa vďaka svojmu netradičnému hlasu taktiež často venuje dabingu, vrátane dabingu rozprávok. Okrem toho ju diváci mali možnosť vidieť aj v aktuálnych divadelných predstaveniach Sluha dvoch šéfov a Šialené nožničky.

Pre nás je pri tvorbe šou najdôležitejšia kvalita. Preto spolupracujeme s tými najlepšími umelcami, medzi ktorých Lucia Vráblicová a Ivo Gogál jednoznačne patria. Sme radi, že sa na nahovorenie dialógov a naspievanie piesní podujali, a tešíme sa na spoluprácu s nimi, vyjadril sa PR manažér spoločnosti Comunique, Michal Vernarský.

Máša a medveď na ľade je prvá ľadová šou v slovenskej produkcii, postavená na motívoch svetoznámej ruskej animovanej rozprávky Máša a medveď. Predaj lístkov na túto licencovanú ľadovú šou bol spustený tesne pred Valentínom a odvtedy zachvátil celé Slovensko veľký ošiaľ. V priebehu 3 mesiacov sa predalo 15 000 lístkov a čísla stále stúpajú. Z tohto dôvodu už spoločnosť Comunique pridala ďalšie predstavenie v Košiciach aj Bratislave. Predstavenia sú naplánované na jeseň tohto roku a začínajú premiérou 3.10.2015 v Košiciach. Po odohraní predstavení na Slovensku sa šou presúva do Českej Republiky, kde bude turné pokračovať predstaveniami v ďalších piatich mestách.

Máša a medveď je obľúbená ruská rozprávka vysielaná vo viac ako dvadsiatich krajinách sveta, ktorá sa vďaka sociálnej sieti Youtube stala absolútnym fenoménom. Spoločnosť Comunique je jedna z viac než stovky svetových spoločností, ktoré získali licenciu na použitie značky Máša a medveď.

Vstupenky na šou Máša a medveď na ľade si môžete zakúpiť cez predpredaj.sk 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu