Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

EXKLUZÍVNA PREMIÉRA: Skupina HEX predstavuje humorný videoklip k novému singlu BEH!

Hex - Nový singel Beh Zobraziť galériu (5)
Hex - Nový singel Beh

BRATISLAVA - Skupina HEX má nový klip k pozitívnej jarnej skladbe BEH! Ďuďo, Fefe, Yxo a Tybyke nakrúcali klip v bratislavskej Petržalke a poriadne sa pri tom nabehali. V klipe účinkujú okrem HEXákov aj hudobníci zo skupiny Polemic, šarmantné roztlieskavačky, bradatý bežec, televízna hlava známa z klipu „Keď sme sami“ aj Ďuďov doteraz utajený rumunský tréner. Z videoklipu plného vtipu, akcie aj pekných dievčat sa hudobníci z HEXu veľmi tešia. Pozrite si exkluzívnu premiéru veselého klipu k energickej skladbe „Beh“!

Skupina HEX má videoklip k novej energickej skladbe „Beh“, ktorý nakrúcala v bratislavskej Petržalke. Klip režíroval Jozef Koháry, ktorý si v klipe aj zahral. HEXáci sa pri nakrúcaní poriadne zabavili a z videoklipu sa veľmi tešia.

Bolo to naozaj uvoľnené a užili sme si kopec zábavy. My nie sme pravé typy, ktoré majú radi kameru, ale tu išlo o malý štáb a tak sme sa poriadne odviazali. Najviac sme sa nasmiali na Tÿbÿkeho outfite. Videoklip je parádny, veľmi sa nám páči ako ho Jožko Koháry poňal. Je tam vtip, akcia, pekné dievčatá, čo viac si môžeme želať?“ opísal s úsmevom Tomáš „Yxo“ Dohňanský, basgitarista a frontman kapely HEX.

Chalani z HEXu sa pri nakrúcaní klipu k skladbe „Beh“ poriadne nabehali. V klipe okrem HEXákov účinkujú aj hudobníci zo skupiny Polemic, ktorí pri nahrávaní novej skladby hudobníkom z HEXu pomohli.

„V podstate sme všetci bežali na elektrickom bežiacom páse a pri tom hrali na nástrojoch, spievali. Bolo to  celkom náročné, lebo pás bol malý, asi detský a ťažko sa na ňom udržiavala rovnováha. Boli aj nejaké pády. V klipe okrem nás účinkujú aj dychári zo skupiny Polemic, Peťko, Ľubo a Pepe. Zábery s dychovou sekciou sa nakrúcali u nás v štúdiu, kde nám po zapojení svetiel vypadli poistky. Chvíľu sme boli v napätí, či to dokončíme,“ vysvetlil spevák a gitarista Peter „Ďuďo“ Dudák.

O vtipné scény vo videoklipe sa postarali aj ďalšie zaujímavé postavy.

„V klipe sa objaví aj bradatý bežec, televízna hlava z klipu „Keď sme sami“ a Ďuďov doteraz utajený rumunský tréner. Keď sa už raz zídeme, tak je väčšinou veselo. Aj keď nakrúcanie klipu je pre nás nutná otrava. Je to vtipný, veselý klip s krásnym obsadením,“ doplnil Tibor „Tÿbÿke“ Szabados.

Skladbu „Beh“ nahrala úspešná kapela HEX pre bratislavský maratón, ktorý HEXáci dokonca zabehli. Jarný song napísal a zložil Martin „Fefe“ Žúži. Peter „Ďuďo“ Dudák dotvoril refrén a novinku zaranžoval.

Pieseň aj klip je o behu životom a zdolávaní výziev. Pesnička samotná má skoro štyri roky. Keď nás chalani z bratislavského maratónu oslovili, mali predstavu, že pesnička by mohla byť v modernom country štýle. Spomenul som si, že táto staršia vec by sa mohla hodiť. Po návrate z Thajska sme sa s Ďuďom pustili do nahrávania,“ vysvetlil skladateľ a gitarista HEXu Martin „Fefe“ Žúži.

Kapelu Hex čaká festivalové leto, vystúpia na Topfeste či na festivale Žakovic Open, ktorý tento rok oslavuje 15. výročie.

"Máme za sebou fantastické koncerty. Na Bratislavskom Majálese prišlo na nás vyše 15 tisíc ľudí a v Steel Aréne sa na nás bavilo 8 tisíc fanúšikov. Práve preto sa o to viac tešíme na letné hrania, pretože vidíme, že ľudí, ktorí majú radi našu kapelu, je stále viac a viac,“ neskrýva radosť Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Kapela HEX je na scéne od roku 1989 a po celý čas hrá v nezmenenej zostave Peter „Ďuďo“ Dudák – spev, gitara, klávesové nástroje, Tomáš „Yxo“ Dohňanský – basová gitara, vokály, Martin „Fefe“ Žúži – gitara, Tibor „Tÿbÿke“ Szabados – bicie nástroje.  Všetky novinky a zaujímavosti o kapele HEX nájdete na https://www.facebook.com/HEXOFFICIAL a www.hex.sk.

Premiéra klipu HEX - BEH

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu