Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

VIDEO Hanba pre dieťa na tri zimy: Otecko ukázal všetkým, čo robí jeho syn (12) v sprche!

Chlapcov veľavravný výraz na tvári.
Chlapcov veľavravný výraz na tvári. (Zdroj: YouTube)

USA - Josh Fairbanks zjavne nemá vo chvíľach voľna čo robiť, keď ho tak strašne trápi, čo robí jeho 12-ročný syn v sprche. Podľa jeho slov uvedených pod videom, ktoré nahral na YouTube, to jeho ratolesti trvalo pod kvapkami vody nezvyčajne dlho, a preto sa rozhodol zistiť, v čom je problém.

Rodičia sú si určite vedomí, že v čase dospievania chcú mať všetci chlapci svoje vlastné súkromie, ale to pána Fairbanksa až tak veľmi netrápilo. Svojmu synovi vliezol do kúpeľne aj spolu s kamerou, aby zaznamenal, čo tam tak dlho stvára.

Aj keď by niektorí čakali, že pôjde o nejaké neprístupnosti, nič také sa v sprche nedialo. Chlapec si skôr driloval svoje tanečné schopnosti pri dosť hlasno pustenej hudbe. Mysliac si, že ho nikto nevidí, to naozaj roztočil. Trvalo niekoľko desiatok sekúnd, kým zistil, že nie je v miestnosti sám a jeho pohľad do kamery naozaj stojí za to.

Keby toto niekto urobil nám, naša reakcia by bola asi podobná. Nehovoriac o tom, že by nasledoval poriadny hnev a okamžitá žiadosť o vymazanie celej nahrávky. Tínedžer mal ale v tomto ohľade smolu, jeho otec totiž video zverejnil. Ak ho uvideli jeho spolužiaci, nuž v škole to nemusí mať teraz veľmi ľahké.

Ako sa však zdá, otecko si vie zo svojho syna vystreliť aj iným spôsobom. Jeho kanál na YouTube totiž obsahuje aj ďalší "skvost".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu