Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tragický osud talentovanej vysokoškoláčky: Stačil jeden telefonát a má zničený život!

Dina už zrejme nikdy nebude chodiť Zobraziť galériu (3)
Dina už zrejme nikdy nebude chodiť (Zdroj: Facebook)

SALOU - Do života mladej gymnastky z Veľkej Británie zasiahla krutá rana osudu. Ešte donedávna prežívala život ako z rozprávky. Bola krásna, úspešná a obľúbená. To ale navždy zmenil pobyt v španielskom meste Salou, z ktorého sa domov vráti už na invalidnom vozíku.

Dvadsaťjedenročná Dina Amos-Larkinová sa účastnila v Španielsku na štvordňovom športovom festivale, na ktorom reprezentovala rodnú krajinu v trampolíne. Celé dni trénovala, aj v osudný deň. Večer si trochu vypila a keď sa vrátila na hotel, zavolala mame. Stála vtedy na balkóne a opierala sa o zábradlie, ktoré jej nesiahalo ani po pás. A to sa jej stalo osudným. Spadla totiž dolu a utrpela ťažké poranenie chrbtice, v dôsledku čoho ochrnula od krku dolu. Lekári jej povedali, že už nikdy nebude chodiť.

Tragický osud talentovanej vysokoškoláčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Navyše sa k tomu pridali aj problémy so zdravotnou poisťovňou. Tá náklady na Dininu liečbu odmietla uhradiť, pretože pred nehodou pila. Španielske úrady okrem toho tvrdili, že sa pokúsila o samovraždu. "To nie je pravda, nechcela som sa zabiť. Celý deň som športovala a až večer som si dala pohárik. Pred polnocou som už bola na hotelovej izbe. Mala som zlú náladu, pretože som sa predtým pohádala s kamarátmi, tak som zavolala mame. Potom si už na nič nespomínam," povedala denníku Daily Mirror.

Tragický osud talentovanej vysokoškoláčky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Prečítajte si aj


Mladá matka ochrnula kvôli nevinnej veci


Dievčina bola dva týždne v umelom spánku, pred niekoľkými dňami ju z neho prebudili. "Je veľmi ťažké sa s tým vyrovnať. Podľa doktorov už v živote nebudem chodiť. Viem, že môj život už nikdy nebude rovnaký, ale dúfam, že jedného dňa sa mi predsa len podarí postaviť na nohy," dodala študentka práv. Priatelia pre ňu zorganizovali zbierku, ktorá by mala pokryť nemocničné náklady a prevoz do rodnej Británie.


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu