Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šou Máša a medveď na ľade pridáva v Bratislave už tretie predstavenie!

Šou Máša a medveď Zobraziť galériu (7)
Šou Máša a medveď (Zdroj: PR)

Záujem o exkluzívnu rodinnú šou Máša a medveď na ľade naďalej neutícha a producent šou spoločnosť Comunique preto pridáva v hlavnom meste ďalšie predstavenie. V poradí tretie predstavenie sa odohrá v Slovnaft aréne – Štadión Ondreja Nepelu v nedeľu 11. októbra 2015 o 13:30.

Lístky sú, tak ako aj na doteraz ohlásené predstavenia, dostupné v sieti predpredaj.sk.

Informácie o šou Máša a medveď na ľade sa už doniesli do všetkých kútov Slovenska a to zákonite prináša stále nových a nových záujemcov. Popularitu rozprávky Máša a medveď a záujem o šou potvrdzuje aj predaj lístkov. Už teraz sa na Slovensku predalo viac ako 12 tisíc lístkov a to sú predstavenia naplánované až na jeseň tohto roku.

„Nesmierne nás teší to, akú obrovskú vlnu záujmu sme zaznamenali. Veľa fanúšikov, ktorí nezachytili prvotné informácie o šou sa nás pýtalo, na možnosť pridania ďalšieho predstavenia. To, spolu s dvoma takmer vypredanými predstaveniami nás presvedčilo, aby sme spustili predaj vstupeniek na tretie predstavenie v Bratislave“, vyjadril sa pre médiá Michal Vernarský, PR manažér spoločnosti Comunique.

Na tvorbe diela sa podieľa produkčný tím v Košiciach a tí najlepší umelci z Bratislavy a Prahy. Autorský tím zložený z ôsmych umelcov úzko spolupracuje, aby vytvoril po každej stránke jedinečné dielo. V súčasnosti český skladateľ Ondřej Soukup dokončuje hudbu, ktorá ožije vďaka textom Gabriely Osvaldovej. Aj kostýmy z dielne Lucie Šedivej, ktoré predstaví spoločnosť Comunique v lete na viacerých detských podujatiach, už začínajú pomaly naberať reálne kontúry.   

Okrem Bratislavy už spoločnosť Comunique pridávala predstavenie aj v Košiciach, kde je dopyt po tejto ľadovej šou taktiež veľmi veľký. Keď k tomu prirátame aj záujem zahraničných produkčných agentúr prebrať túto šou, rodí sa na Slovensku dielo, ktoré má veľký potenciál. 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu