Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Emotívne VIDEO dojalo tisíce Slovákov: Otec už 10 mesiacov nevidel dcérku!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - V lete 2012 sa stal otcom. No potom svoju dcérku dlho nevidel. Manželka mu ju podľa neho odmieta ukázať. Preto vytvoril emotívne video, kde vylial svoj žiaľ a prosí ľudí o pomoc.

Na Facebooku koluje emotívne video. Muž už takmer rok nevidel svoju malú dcérku a stále sa s ňou nemôže stretnúť. 20. januára 2015 bolo presne osem mesiacov, čo svoju dcérku nevidel, dnes už je to takmer rok. Chodí ju pozerať každú nedeľu, ešte sa však nedočkal. Na súde sa manželka vyjadrila, že je pripravená dcérku ukázať. Ani u manželky ani u svojich svokrovcov klopal na dvere, ale neotvorili mu.

Emotívne VIDEO dojalo tisíce
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

"Neviem ako sa má, či je zdravá, či je chorá alebo či jej niečo chýba. Neviem ani ako vyzerá. Aká je už veľká, ako rozpráva, aké rozprávky či hračky má najradšej," a dodáva "Neviem o nej už NIČ. Moja manželka mi ju totiž neukáže."

5. apríla 2014 si urobili poslednú spoločnú fotku. Od dvadsiateho mája toho istého roku ju pritom nikto z otcovej rodiny nevidel. Video ľudia na Facebooku zdieľajú, doteraz nazbieralo neuveriteľných takmer 20 tisíc zdieľaní.

Pozrite si VIDEO

Nemám slov.

Posted by Matej Majky Ondarko on 27. január 2015
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu