Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mama šiestich chlapcov čaká siedme dieťa: Chce dievča, pohlavie zistí počas epického VIDEA!

Cher a jej neskutočná radosť z dcérky
Cher a jej neskutočná radosť z dcérky (Zdroj: YouTube)

RALEIGH - Mama šiestich chlapcov takmer zošalela od radosti, keď zistila, že konečne čaká dievčatko. Veľmi originálnym spôsobom jej to dala na známosť kamarátka, ktorá potom zároveň nakrútila jej reakciu na video.

Cher Lairová s manželom Stephenom po šiestich pokusoch už stratili aj tú poslednú štipku nádeje, že sa im niekedy narodí dievčatko. "Po treťom či štvrtom synovi som si hovorila, že nabudúce to už určite bude dievča, nemôžem mať predsa samých chlapcov. Po šiestom synovi som ale zistila že môžem," hovorí Američanka. 

Osud chcel, aby otehotnela aj siedmy krát. Cher sa rozhodla, že teraz všetko urobí inak. S kamarátkou Andreou sa dohodla, že jej upečie tortu, ktorý bude zvnútra buď ružový, alebo modrý, a na základe farby zistí pohlavie dieťatka. Bolo vidno, že blondínka prežíva obrovský tlak a miestami akokeby ani nechcela vedieť pravdu.

Potom však predsa len rozkrojí tortu a keď zbadá, že plnka je ružová, dostane záchvat radosti. Lair je nadšená, že do rodiny pribudne ženské pohlavie. "Náš dom je plný chlapov. Nenormálne sa teším, že budeme mať konečne dievčatko. Chcem s ňou robiť všetky tie veci, ktoré robia mamy so svojimi dcérami. Zoberiem ju do kina na Popolušku, na manikúru a pedikúru aj na nákup šiat na stužkovú," nevie sa už dočkať mnohonásobná mamička.

Reakcie jej synov na správu, že budú mať sestričku, boli zmiešané. Deväťročný Campbell sa veľmi teší. "Mám rád svojich bratov, ale už som unavený z toho, ako sa po dome neustále povaľuje ich špinavé oblečenie," povedal. Päťročný Houston naopak po tom, ako sa to dozvedel, utiekol z izby preč. Vraj totiž neznáša dievčatá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu