Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dôležitá je cesta, nie cieľ!

Charlie Clubber
Charlie Clubber (Zdroj: Lgh International)

Fascinujúci človek, pre ktorého nie je práca len obyčajnou povinnosťou, no predovšetkým skutočnou zábavou a vášňou! Za sebou má odohratých viac ako 800 podujatí na stovkách miest v 10 krajinách sveta popri ďalších top interpretoch!

Reč je o Slovenskej, Dj-skej špičke CHARLIE CLUBBEROVI,  ktorý už tento PIATOK - 20. MARCA  spolu s vami oslávi svoje 15-te narodeniny za mixážnym pultom, v priestoroch najmodernejšieho klubu západného Slovenska, v DANCE CLUB HARMÓNII V MODRE!
VSTUPENKY NÁJDETE V SIETI PREDPRDAJ.SK.

Pri tejto príležitosti prinášame rozhovor práve s Charliem, kde sa dozviete nie len o jeho hudobnej kariére a ceste k mixážnemu pultu!  

Prečo si sa rozhodol stať sa DJom?
Vždy som mal k hudbe blízko, bavili ma hudobné nástroje - klavír, bicie a gitara. Taktiež preto, že DJ je kapela v jednej osobe – je zodpovedný za všetko. Ak to jeden v kapele pokazí, celý výstup je zlý. Jeden za druhého sa tak trochu skrýva a nenesie plnú zodpovednosť. Ako DJ nie som závislý na výkone ostatných. DJ musí obsiahnuť všetko a to je to ťažšie.

Ako si začal s hudobným biznisom?
V 14 rokoch, keď skončil so športom, som sa začal venovať hudbe, najmä hre na gitaru a neskôr hre na bicie. Ako člen skupiny JE TO TAK som sa zúčastnil rôznych vystúpení, vďaka čomu som sa postupne dostal do kontaktu s publikom. Tieto vzácne skúsenosti ma napokon v  19 rokoch nasmerovali k elektronickej hudbe a DJingu, kde som zotrval do dnes.

Kto ťa inšpiroval a ovplyvnil na ceste stať sa DJom?
Inspirovala ma elektronická hudba. V roku 2000 prišiel zlom elektronickej hudby, kedy nastúpil trance, ako nový hudobný štýl a teda ma aj oslovil nový hudobný trend.

Ktoré z vystúpení čo más za sebou hodnotíš ako svoje naj? A prečo?
Na Slovensku je to  Carat Tuning Party, lebo hudba a autá k sebe bezprostredne patria. Takisto fanúšikovia milujúci tieto podujatia  vedia oceniť tú správnu hudbu, pretože sú si vedomí toho, že k dobrým autám patrí aj dobrá hudba a samozrejme aj ozvučenie.
Vo svete je to vystúpenie na Ibize v klube Amnesia, ktorý je vo svetovom meradle klubom číslo 1. Tam som stretol  množstvo úžasných DJov sveta.

Aký je tvoj najväčší úspech producenta?
Určite ním je úvodný track na originál dvojCD kompilácii Amnesia Ibiza Deejay Sessions 2010, kde okrem mňa na CD nájdete aj skladby od interpretov ako Dennis Ferrer, Mark Knight, Laidback Luke, Axwell, Fatboy Slim, Chris Lake či Michael Woods.

V akých TOP kluboch si pôsobil?
Určite medzi ne patrí spomínaná  Amnesia Ibiza, Ministry of Sound v Londýne a Ministry of Fun v Banskej Bystrici.

V koľkých krajinách sveta si už pôsobil?
V desiatich krajinách, kde som stretol množstvo úžasných ľudí.

Hráš radšej v kluboch či na festivaloch?
Radšej na festivaloch, keďže ľudia sú tam uvoľnenejší a tešia sa na takéto podujatia už mesiace dopredu.

Pre aké najväčšie publikum si hral?
Hral som na Carat Tuning Party na letisku v Piešťanoch pre asi 10 000 ľudí.

Kto je tvoj obľúbený interpret a ktorá jeho skladba je tá naj?
Depeche mode a skladba Strange love. Je to zároveň aj song, ktorý som remixoval.

V rámci tvojej produkcie si vyskúšal viacero hudobných štýlov. Prečo si sa rozhodol, že budeš produkovať viacero štýlov?
Dôvod je, že buď sa človek začne nudiť, alebo sa mu ten daný štýl obohrá. V tomto sa riadim svojim vlastným pocitom. Keď sa mi niečo prestane páčiť, už to nehrám. A samozrejme sa riadim aj hudobným trendom.

Ktoré roky boli pre teba najproduktívnejšie?
Boli to roky 2006 až 2010, v tom čase som vydával nové piesne a hral som na Ibize. V samozrejme aj preto, že v tom čase som mal viac času sa venovať hudbe.

Čo pre teba predstavuje tvoj štýl hudby?
Je to hlavne o emócii a eufórii, ktorá vás dostane. Spojenie energie s eufóriou.

Čo bolo kľúčom tvojho úspechu v zahraničí?
Dobré kontakty v zahraničí v spojení s úspechom na Slovensku. Keďže zo Slovenska je ťažké presadiť sa v zahraničí.

Tvoríš rád sám, alebo sa necháš inšpirovať inými? Rád spolupracuješ s inými DJmi?
Rád spolupracujem s mnohými inými DJmi a samozrejme sa aj nechám nimi inšpirovať.

Kto je na tvojom liste ľudí, s ktorými by si rád spolupracoval, ale nemal ešte tú možnosť?
V rámci celosvetových umelcov by to bola kapela U2 , nemal som s nimi možnosť nikdy spolupracovať. Spraviť pre nich remix ich piesní, by bolo pre mňa splnením veľkého sna. V rámci DJ sveta je to DJ Sander van Doorn, už sme pár krát spolu hrali, ale s ním by som sa rád dostal do štúdia.

Čo by si rád odkázal svojim fanúšikom?
Aby naďalej vedeli rozoznať dobrú hudbu od tej zlej.

Charliemu Clubberovi, ďakujeme za pútavý rozhovor a prajeme veľa šťastia do budúcnosti!
Dance Club HARMÓNIA - Playlist plný TOP DJs!

Okrem CHARLIEHO CLUBBERA, ktorý odpáli svoje jedinečné sety na tej najväčšej narodeninovej žúrke v MODRE, príde v piatok zo zahraničnej scény obhájiť svoj talent, svetový headliner DJ MYKILL! Za posledných 14 rokov sa etabloval, ako jeden z najlepších DJov na Malte! O jeho úspechu svedčia vystúpenia pred desiatkami tisícov fanúšikov. Umelec, ktorý zdieľal rovnaký stage so svetovými esami ako sú, Avicii, Swedish House Mafia a.i. Ďalšiu hudobnú lavínu v podobe setov prinesie v súčasnej dobe aj jedna z najvyhľadávanejších osobností slovenského Dj-ingu TAMIRA! Zostavu hostí doplní Vám dobre známy a obľúbený DJ Mairee, ktorý so svojim dynamickým a ľahko rozpoznateľným štýlom podania vášne k hudbe vás opäť raz rozohní!

Partneri podujatia: eRReR car, Hotel Berg, Monikine torty, BontonFilm.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu