Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sedem sviežich feng shui tipov, ktoré by ste mali stihnúť zrealizovať ešte do príchodu jari!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Thinstock)

BROOKLYN - Na jar sa krajina prebúdza a na jej zelené vibrácie by ste sa mali naladiť aj vy. Nenazývajte lenivosť jarnou únavou a doprajte si radosť zo života. S týmito radami duševne omladnete a zmenu pocíti aj vaše okolie!

Tradičná čínska medicína vychádzala z komplexného chápania prírody a rešpektovala jej prirodzené cykly. Ak nemáte radi jarné upratovanie, urobte malé očistné rituály, po ktorých sa rýchlejšie zosúladíte s prichádzajúcou zmenou, budete šťastnejší a vyšlete pozitívny signál do okolia!

Čitajte viac: Slovák, ktorý študoval feng shui v Malajzii

Urobte ako prvé

Či už sa neporiadok za posledné mesiace nahromadil vo vašom byte, v kancelárii alebo aute, elegantne ho poupratujte a pustite si k tejto činnosti príjemnú hudbu. Pretrieďte svoj šatník a obdarujte sa oblečením s jasnejšími farbami. Vaša duša to jednoducho potrebuje. Takisto vyselektujte z jedálnička potraviny chudobné na výživné látky, ako napríklad priveľa cukru.

Odstráňte prach

Prach vytvára stagnáciu a oslabuje tok energie smerom k želanej prosperite. Vyčistite preto veci okolo vás dôkladne. Nezabudnite ani na pohovky, koberce či ťažko prístupné miesta. Na psychickej úrovni tak uvoľníte zablokované oblasti vášho života.

Umyte okná

Myslite na to, že umyté okná vám poskytnú nový pohľad na život. Rozdiel pocítite okamžite a budete z neho milo prekvapení.

Sedem sviežich feng shui
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Thinstock)

Dajte priestor novým nápadom

Urobte si prehľad v knihách, ktoré doma skladujete. Čo keby ste niektoré z nich darovali kamarátom? Budete tak mať voľný priestor na nové myšlienky. Je načase zájsť do kníhkupectva a obdarovať sa novým vnútorným bohatstvom.

Doprajte si viac peňazí

Zlaté pravidlo hovorí, že kto šetrí, má za tri. Preto vaše financie zakoreňte a dovoľte im vyrásť. Investujte do niečoho, z čoho budete mať v budúcnosti osoh a zreorganizujte si vaše účty.

Citróny  a veľa dreva

Jar je podľa tradičnej čínskej filozofie sezónou drevenej energie a je v súlade s orgánom pečeň a kyslou chuťou. Pohár vody s citrónovou šťavou každé ráno urobí zázraky aj so spomaleným zimným metabolizmom.

Oživte on-line identitu

Vymeňte si úvodnú fotografiu na sociálnych sieťach alebo si zo zoznamu priateľov vymažte ľudí, s ktorými si nemáte čo povedať. Nielen s prázdnejšou taškou, ale bez zbytočných starostí navyše sa ľahšie kráča. Preriediť môžete aj vašu e-mailovú schránku či telefónny zoznam. Niekde uberte a inde pridajte, napríklad fotky, aby bola energia vyvážená.

Na Slovensko pomaly prichádza
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu