Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Do Bratislavy prichádza leto! A nie, nie je to žiadne kúzlo!

Do Bratislavy prichádza leto!
Do Bratislavy prichádza leto! (Zdroj: LGH .international)

BRATISLAVA - Úspešný slovenský DJ, producent a vzácny hosť zo sveta elektronickej hudobnej scény, ktorý priletí až z ďalekej, slnečnej Malty, prijali pozvanie do Bratislavského klubu s magickým prostredím, kde prevláda nie len nádych orientu, ale v prvom rade aj príjemná atmosféra.

1001 Nights club je miesto, kde môžete stretnúť vášho obľúbeného športovca, speváčku, ba dokonca vrcholové modelky.  Klub ako z rozprávky 1000 a jednej noci svojim návštevníkom ponúka prvotriedny klient servis a zábavu, o ktorú sa vždy starajú len tí najobľúbenejší DJ-i.

V sobotu 21.3. sa o hviezdne, hudobné predstavenie postará rezidentný DJ slovenského projektu Le Grande House - DJ Charlie Clubber, ktorý je známy už v 4 krajinách sveta,  ale taktiež zahraničný hosť DJ Mykill. Obaja majú za sebou množstvo vystúpení na pódiách v najznámejších svetových kluboch a zastúpenie v tých najzvučnejších, elektronických projektoch.

CHARLIE CLUBBER, ako slovenská špička počas svojej 15 ročnej kariéry odohral viac ako 800 podujatí v 10 krajinách sveta popri top interpretoch, ako no.1 world DJ Hardwell, Sander Van Doorn, Laidback Luke a iní. Medzi jeho najvýznamnejšie zahraničné úspechy patrí  hosťovanie v klube Amnesia na Ibize a Ministry of Sound v Londýne.

DJ MYKILL sa za posledných 14 rokov etabloval  ako jeden z najlepších DJov na Malte. Jeho jedinečné sety mu zaručili účasť na medzinárodných podujatiach pre renomované značky, ako sú MTV a Pacha. O jeho úspechu svedčia vystúpenia pred desiatkami tisícov fanúšikov. Umelec, ktorý zdieľal rovnaký stage so svetovými esami ako sú: Avicii, Swedish House Mafia, Cassius, Roger Sanchez, Black Eyed Peas, Lady Gaga, Akon, Inna, Maroon 5 a iní. V súčasnosti pôsobí ako rezidentný  DJ  pre nové Café Del Mar.

Celkovú zostavu hostí doplní aj domácemu publiku dobre známy a obľúbený DJ Maghi.

V sobotu 21.3. od 21:00 hod. sa na vás chystá netradičná fúzia hudobno-tanečného eventu, v priestoroch čarovného klubu 1001 Nights na Panskej 14. Nenechajte si preto uniknúť príležitosť, zúčastniť sa tohto eventu. V rámci nového konceptu 1001 Nights Club - Fairyland sa presne týždeň po tomto evente za pult postaví legenda EDM Robert Burian.

Vstupenky nájdete v sieti predpredaj.sk.

Partneri podujatia: eRReR car, Hotel Berg, Monikine Torty, Bontonfilm

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu